Iuliana Marciuc, trucurile care o ajută să arate tânără, la 54 de ani: „Mă ajută să mai estompez din riduri”

Data publicării:

Iuliana Marciuc a dezvăluit cum se menține în formă, la 54 de ani, dar și care sunt intervențiile estetice la care a apelat pentru a scăpa de riduri. 

Iuliana Marciuc a devenit o mare amatoare de sport, în ultimii ani. Într-un interviu pentru Fanatik, prezentatoarea TV a dezvăluit că exercițiile fizice o ajută să se mențină în formă și că încearcă să facă sport de cel puțin trei ori pe săptămână. Mai mult, sportul a ajutat-o să scape de 6 kilograme în doar 6 săptămâni, în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru a determinat-o să includă în stilul ei de viață mișcarea. 

 

„Am înțeles, mai ales în ultimii ani, cât de important este sportul, nu numai pentru sănătatea prezentului, ci mai ales pentru pregătirea viitorului. Observi că evit special cuvântul bătrânețe… Programul pe care l-am ținut acum 3 ani – 6 kg în 6 săptămâni – nu numai că mi-a fost util, dar mi-a schimbat abordarea. Am început atunci un stil de viață sănătos, pe care-l continui și azi. Datorită celor trei antrenamente săptămânale, am ajuns să mă simt ca într-un grup de prieteni. Deci trucul meu de frumusețe este sportul și naturalețea”, a declarat prezentatoarea TV pentru Fanatik.

 

A apelat la botox pentru a scăpa de riduri

 

Mai mult, vedeta a dezvăluit că a apelat la injecțiile cu botox pentru a scăpa de riduri, dar spune că nu are alte intervenții estetice. 

„Nu am deloc intervenții chirurgicale, doar câteva ședințe de botox, care mă ajută să mai estompez din riduri”, a mai spus ea. 

 

La ce metode a apelat Iuliana Marciuc pentru a rămâne însărcinată. Vedeta s-a luptat timp de 10 ani să fie mămică

 

Iuliana Marciuc trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Enache de mai mulți ani. Deși nu sunt căsătoriți, cei doi se iubesc la fel de mult ca în prima zi și au împreună un băiat, în vârstă de 17 ani. Recent, vedeta a fost invitată la Teo Show, acolo unde a vorbit despre momentele grele prin care a trecut până să devină mamă. Iuliana Marciuc a povestit că s-a luptat timp de zece ani să rămână însărcinată și a apelat la mai multe metode și tratamente.

Din fericire, în urmă cu 17 ani, vedeta a aflat că este însărcinată și îi mulțumește lui Dumnezeu în fiecare zi pentru această binecuvântare.

 „Mulți ani de zile o dorință neîmplinită a fost aceea de a rămâne însărcinată. Și acum îmi amintesc exact momentele, cum am aflat, unde eram. Eram cu prietena mea cea mai bună într-o televiziune, într-un birou. Mamă, când am văzut că e pozitiv… Îți dai seama, că făcusem tratamente. Doamne, dar ce n-am făcut!

Acupunctură, reflexoterapie, tratamente hormonale. Deci, am făcut foarte multe, am mers foarte des la biserică, țin minte că am mers 9 săptămâni la rând la Ghighiu, deci le încercasem cumva pe toate, toate’, a dezvăluit Iuliana Marciuc.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel