Iulia Vântur și Salman Khan s-au despărțit? Vedeta, mesaj tranșant în mediul online: "Atunci când nu mai faci eforturi, o relație se termină"

Data publicării:
Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV
Descriere foto: Salman Khan și Iulia Vântur, captură TV

Iulia Vântur a postat un mesaj în mediul online, care i-a pus pe gânduri pe fani.

Iulia Vântur trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de actorul de la Bollywood Salman Khan, bărbatul care, de altfel, a ajutat-o să se lanseze și în industria muzicală, acolo unde face furori în ziua de astăzi. Cei doi sunt foarte discreți în ceea ce le privește povestea de dragoste, în ciuda dorinței fanilor de a afla cât mai multe informații din intimitatea lor. Totuși, ultima postare făcută de fosta prezentatoare TV i-a pus pe gânduri pe fanii care cred că în relația celor doi sunt câteva probleme. Iulia Vântur a postat un mesaj în care vorbește despre modul în care se termină o relație, atunci când ambele părți nu își dau interesul în aceeași măsură.

„Ați observat vreodată că, uneori, atunci când nu mai faci eforturi, o relație sau o prietenie se termină? Asta se datorează faptului că nu a fost niciodată din ambele părți, ci doar din partea ta. Am avut puține ”prietenii” de acest fel. Acum am rămas doar cu oameni cărora le pasă cu adevărat, care își lasă orgoliul deoparte în prietenie. Când găsești un prieten adevărat, păstrează-l cu dragoste, grijă și onestitate!”, este mesajul postat de vedetă într-un InstaStory, potrivit ciao.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru a rămas mut de uimire. Cum este cunoscută Iulia Vântur în India: „I-am povestit asta la telefon”

De ce i-a fost teamă, în relația cu Salman Khan

Salman Khan este un adevărat star internațional, lucru care a speriat-o destul de tare pe vedetă, întrucât oamenii din jurul ei nu îi vedeau adevărata valoare, ci credeau că reușita de pe scenă i se atribuie întru totul partenerului ei de viață.

„Eu am încercat să rămân cât mai în umbră, nu am vrut expunere, pentru că eram conștientă că motivul pentru care sunt acolo este viața mea personală. Era momentul în care decisesem că viața mea personală ocupă primul loc. Nu aveam o identitate, iar pentru mine, acea fată care de la vârsta de 16 ani era în centrul atenției, eu am fost model, am intrat în televiziune, inclusiv în centrul meu de prieteni eu eram artista! 

E o sabie cu două tăișuri. Când ești cunoscut prin prisma cuiva care este deja cunoscut sunt cele două variante în care oamenii ignoră talentul tău sau de ceea ce ești tu capabil și spun că e totul datorită conexiunii și asta mi-a luat ani de zile să dovedesc că merit locul în care sunt, că am lângă mine un om care să mă ghideze, să mă susțină. Oamenii habar nu aveau cine sunt, nu știau trecutul meu profesional, nu știau nimic de mine. Pentru ei eram o simplă fată care voia să fure „giuvaierul” națiunii.”, spunea recent Iulia Vântur, în cadrul emisiunii Theo Show. 

Citește și: Iulia Vântur, mișcări provocatoare într-un videoclip indian. Artista a rupt toate topurile

Salman Khan a ajutat-o în cariera muzicală

Totuși, fără Salman Khan, Iulia Vântur recunoaște faptul că nu crede că ar fi ajuns unde este astăzi. Partenerul ei de viață a fost cel care i-a oferit toată încrederea de care avea nevoie, iar tot el a fost cel care a susținut faptul că vocea ei trebuie auzită la un nivel mult mai mare.

„El a fost omul care a crezut, de fapt, în vocea mea. Atunci când eu consideram că nu sunt îndeajuns de bună să fiu acolo, nu am atâția ani în spate de muzică. În percepția mea, să fii artist și să cânți pe scenă însemna ca toată viața să faci muzică. Salman Khan este în industria asta de peste 30 de ani, îți dai seama că are o experiență, are un mod de înțelepciune, are familia... tatăl lui este un om extraordinar, la fel și mama lui, el este un om foarte înțelept, oamenii vin la el să ia vorbele de duh.

Eu nu am avut vis să devin star la Bollywood, eu eram foarte bine aici și îmi plăcea foarte mult ceea ce făceam. Nu știam care e menirea mea, o căutam, dar acum știu sigur că se împlinește prin muzică. Fiecare avem o cale și o misiune în viața.”, a mai spus Iulia Vântur în trecut. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel