Iulia Vântur, în rolul unui agent secret. ”Mereu m-am simțit action girl“. FOTO / VIDEO

Data publicării:
Iulia Vântur, sursa instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa instagram

Iulia Vântur se bucură de mare succes în cinematografie, de când s-a mutat în India. Mai noi, joacă rolul unui agent secret.

Iulia Vântur filmează pentru un serial produs la Londra, de Ali Jacko, multiplu campion mondial la kickboxing. Ea a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini din timpul filmărilor. În filmul ”Jack Stall Dead”, Iulia joacă rolul lui Jo Joyce, un agent secret, în cea mai importantă agenție a lumii. Jo Joyce  nu lasă niciun caz nerezolvat și nu îi este frică de nicio provocare. Fanii Iuliei Vântur au fost încântați să afle detalii despre personajul jucat de aceasta, dar și să o vadă pe vedetă într-o cu totul altă ipostază, îmbrăcată provocator, în costum negru de piele. Vedeta a mărturisit recent că pentru a intra în pielea personajului Jo, s-a antrenat cu un luptător de kickboxing.

”Dorind să obțin rezultate cât mai bune, m-am antrenat inițial prea mult, mușchii îmi deveniseră prea rigizi, făceam antrenamente câte patru ore continuu. Apoi, în Londra, m-am antrenat specific pentru scenele din film. Diminețile erau cele mai dificile. Simțeam că am fost lovită de tren și că nu pot să mă reasamblez. (...) Mă regăsesc în acest personaj. Mereu m-am simțit „action girl“, a spus Iulia Vântur într-un interviu pentru revista Unica, potrivit DC NEWS.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Vantur (@vanturiulia)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel