Iulia Vântur, despre toată experiența trăită în India: „Este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele”

Data publicării:
Iulia Vântur, sursa foto Instagram
Descriere foto: Iulia Vântur, sursa foto Instagram

Iulia Vântur s-a întors în România și a luat pe multă lume prin surprindere. Ce spune vedeta despre greutățile pe care le-a întâmpinat în India?

Iulia Vântur este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă se bucura de o carieră de succes în țară, Iulia a decis să plece în India, fără să se uite măcar o secundă în urmă. Venirea ei înapoi în țară a surprins pe toată lumea, mai ales pe mama artistei care a fost extrem de emoționată atunci când și-a revăzut fiica. Dar ce spune vedeta despre toată experiența trăită în India?


„Oricât de greu ar fi şi oricât de jos de ajungi, din punct de vedere emoțional, nu faci decât să găsești putere pentru a te ridica şi mai sus. Am învățat că sunt puternică acolo, am învățat că mai am pe mine și asta este cea mai bună lecție, este lecția vieții mele.


Am învățat că mă am pe mine. Indiferent de situație, oriunde aș fi în lumea asta, eu mă am pe mine și ştiu că am cu ce și, știu că voi fi bine indiferent de situație.

 

Iulia Vântur o face praf pe Loredana Groza. Una cu Salam, alta cu Salman, lovitură de grație: 97 de milioane deja


Da, au fost momente în care aveam nevoie de părinți și aveam nevoie de prietenii mei de-o viață. Nu este ușor să trăiești într-o țară în care nu te-ai născut. Dar mi-am dorit să ajung acolo. A fost o alegere pe care am făcut-o cu bună știință.


Mi-am urmat intuiția şi sufletul și chiar dacă, la un moment dat, devine foarte greu, cumva ajungi într-o destinație care era menită ție, o destinație de care tu aveai nevoie, o călătorie de care tu aveai nevoie.

 

Iulia Vântur, în rolul unui agent secret. ”Mereu m-am simțit action girl“. FOTO / VIDEO


Călătoria asta pe care am făcut-o în India cu siguranță aveam nevoie de ea. Din punct de vedere emoțional, simt că am crescut foarte mult. Chiar și profesional, am experimentat atât de mult, am descoperit atât de mult chiar și prin experiențele astea profesionale, dar mai ales prin cele personale și așa cum spuneam: avându-te doar pe tine, înveți atât de multe despre tine, despre viață, despre oamenii din jur și înveți, de fapt, cum să îţi manageriezi viața, de fapt.


Eu știam că pot, dar pentru părinții mei, una la mână pentru că sunt singurul copil, sunt fată și sunt într-o țară străină, la ei grijă e și mai mare", a spus Iulia Vântur în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel