Iulia Vântur, criticată dur de fanii români, după o prestație din America: ”Nu mai are rușine si respect”. Care este gestul ce a trezit revolta

Data publicării:

Iulia Vântur a intrat în vizorul fanilor români, după ce a interpretat într-un show un colind în liba indiană.

Iulia Vântur a fost aspru criticată de fanii români, după una dintre prestațiile pe care aceasta le-a avut în New Jersey. Spectacolul a fost urcat pe Youtube, iar oamenilor le-a ieșit în evidență faptul că artista a interpretat colindul românesc „La Betleem colo-n jos”, însă nu în limba natală, ci în limba indiană. Acest lucru a trezit un val uriaș de reacții negative din partea românilor, care nu au fost deloc mulțumiți de prestația vedetei și de faptul că a luat ”în derâdere” colindele românești.

”Nu pot sa cred ca unii au dat bani să vadă așa ceva!”?, ”Ce păcat! A transformat un colind creștin ortodox în melodie indiana păgână pe care dansează lasciv”, ” Asta-i spectacol ???”, ”Colindele noastre luate în derâdere”...., să cânți o colindă îmbrăcată în halul asta.?! Este de neiertat! A batjocorit religia noastră!”, ”Și totuși e un colind despre Fecioara Maria. Chiar nu mai are rușine si respect pentru religia mamei ei?”, au fost doar câteva dintre zecile de critici de la postarea de pe Youtube a Iuliei Vântur.

 

Iulia Vântur își împarte viața între România și India

Iulia Vântur se bucură de un succes foarte mare pe plan muzical în India, acolo unde s-a retras după ce a ales să-și părăsească țara natală. Artista vorbește cu mândrie despre faima pe care a câștigat-o într-un timp relativ scurt pe continentul asiatic, iar răsplata este pe măsură, spune ea. Totuși, vedeta nu a uitat de meleagurile natale, motiv pentru care se întoarce regulat în România.

„Cred că abia în ultimul an am simțit răsplata pentru munca de atâția ani, tocmai de aceea simt că acum trebuie să dau și mai mult, în semn de recunoștință.

În India, datorită culturii, importanței familiei, cred că presa este mai puțin agresivă și malițioasă. Fotografi sunt peste tot, însă nu te urmăresc ca agenții secreți. Ei stau la vedere, și-au făcut pozele, au mulțumit și au plecat. În primii ani, oamenii veneau să facă poze cu mine, pentru că mă vedeau la TV. Acum mă bucur să aud „Im a big fan, I love your voice and… that song'. Asta îmi aduce mulțumire. Succesul pentru mine înseamnă libertate. Libertatea de a alege conștient, fără limitări, ceea ce îmi doresc pentru viața mea personală, pentru cariera mea. Sunt o femeie care merge spre culmile succesului… sunt încă pe drum.”, a declarat Iulia Vântur potrivit viva.

Iulia Vântur, după zvonurile despărțirii de Salman Khan: ”Mi-ar plăcea să devin mamă”

 

Cum a ajutat-o Salman Khan în carieră

Mai mult, Iulia Vântur mărturisește faptul că lucrurile acestea nu ar fi fost posibile fără partenerul ei de viață, care a introdus-o în acest domeniu. Fosta prezentatoare TV spune că a fost extrem de mare presiunea, întrucât iubitul ei este foarte cunoscut în acea țară și nu trebuia să dezamăgească.

„Salman a fost cel care a făcut introducerea. Când ești prezentat de cineva ca el, trebuie să te prezinți de la același nivel profesional, nu ai cum să dezamăgești. Acolo a fost adevărata muncă. Conținutul și examenul final eu le-am dat. Am fost privilegiată să am parte de sfaturile unui om cu o experiență de peste 30 de ani în Bollywood. M-a susținut și chiar a crezut în mine. El a crezut în vocea mea mai mult decât am crezut eu însămi inițial. Eu chiar nu-mi făcusem vreo speranță că voi începe o carieră în muzică, în India. Abia când mi s-a spus „ai un dar frumos, special… nu-l ignora!, am realizat că merită să pun extra muncă și energie. Meritam să fac asta pentru sufletul meu. Muzica este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care le-am primit în viața mea.”, a mai declarat vedeta.

Iulia Vântur a fost împreună cu Bogdan Vlădău. Detalii picante au ieșit la iveală: ”Am avut o relație foarte frumoasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel