Iulia Albu, un nou atac la adresa Oanei Roman: „Nu te mai poza așa. Nu are legătură cu câte kg ai”

Data actualizării: | Data publicării:

Iulia Albu o desființează pe Oana Roman pentru ultimele ținute purtate în vacanța din Egipt. Criticul de modă i-a dat câteva sfaturi de stil fiicei lui Petre Roman.

Oana Roman și-a serbat recent ziua de naștere în Egipt. Fiica lui Petre Roman a împlinit 45 de ani și a vrut ca momentul să fie unul deosebit, astfel că și-a luat fiica și cea mai bună prietenă și a petrecut în stil mare, într-o destinație de lux. 

Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor din Egipt. Ce a pățit vedeta chiar în ultima zi de vacanță


Vedeta a postat pe rețelele de socializare mai multe poze din vacanță, multe dintre ele chiar de la plajă. Oana Roman a îmbrăcat mai multe costume de baie și șaluri care să îi acopere trupul și s-a pozat în ipostaze care nu au fost pe gustul criticului de modă Iulia Albu.

Oana Roman s-a îngrășat. Vedeta și-a făcut de cap în vacanță: „Mai merit și eu o pauză”

 

În cadrul rubricii „Marțea neagră”; din emisiunea „La Măruță”, de la Pro Tv, Iulia Albu a comentat fotografiile Oanei Roman. 


„Este adecvat îmbrăcată. Poartă un costum de baie care nu este foarte revealing, foarte decoltat. În altă ordine de idei, a fost în Egipt și acolo există anumite reguli de urmat. S-a acoperit cât de cât. Și-a pus și pe umeri [ceva]. E important să aveți umerii acoperiți, dar este totuși la mare. Nu putea să fie într-un costum de seară cu paiete și pantaloni lungi”, a spus Iulia despre prima imagine.


„Din punct de vedere al postărilor, eu nu aș fi făcut niciodată [o astfel de postare]”, a spus despre a doua fotografie.

„Da, este ok să stai așa la plajă, dar nu este neapărat ok să te pozezi în această ipostază. Nu înțeleg de ce a făcut-o. Nu te mai poza așa, Oana, pentru că nu este ok. Încearcă să te uiți în niște reviste de modă, vezi cam cum se pozează. Nu are legătură cu câte kg are. N-are nicio legătură cu asta. Are legătură doar cu faptul că unele poziții sunt elegante și altele nu”, a încheiat fashion editorul.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel