Oana Roman s-a îngrășat. Vedeta și-a făcut de cap în vacanță: „Mai merit și eu o pauză”

Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Oana Roman, sursa foto Instagram

Oana Roman a făcut proba cântarului la întoarcerea din vacanța de lux din Egipt. Vedeta a luat câteva kilograme în plus. 

Oana Roman s-a întors din vacanța din Egipt cu o greutate mai mare decât a plecat. Vedeta a fost pe meleaguri străine alături de buna ei prietenă Vica Blochina. Cele două nu au plecat singure, ci au fost însoțite de cei doi copii. Oana Roman a uitat de dietă, așa că s-a îngrășat puțin. Vedeta s-a pus imediat pe slăbit și le-a împărtășit fanilor de pe rețelele de socializare că s-a apucat de dietă. 


„Am început postul intermitent, dieta pe care o țin, în vacanță nu am băut ceai și m-am răsfățat puțin. Când m-am cântărit am observat că am luat un kg și un pic, nu e mare nenoricire pentru că din când în când merit și eu o pauză. Am mâncat după 16 ore și am reînceput să beau ceai”, a spus Oana Roman pe Instagram.


Oana Roman, accident cumplit pe plajă. Aceasta a călcat într-o piatră foarte ascuțită și a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Deoarece rana era foarte adâncă, medicii au fost nevoiți să o anestezieze și să o coase. Durerile simțite de vedetă au fost insuportabile.

 
„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit vedeta pe Instastory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel