Oana Roman a ajuns pe mâinile medicilor din Egipt. Ce a pățit vedeta chiar în ultima zi de vacanță

Data actualizării: | Data publicării:

Oana Roman este plecată alături de fiica ei într-o vacanță în Egipt. Din cauza unui accident, vedeta a ajuns pe mâinile medicilor.

Chiar dacă mai avea doar o zi de vacanță, Oana Roman a fost nevoită să apeleze la ajutorul medicilor. Vedeta s-a accidentat destul de rău, iar asta i-a stricat vedetei ultima zi pe plajă. Oana Roman și Vica Blochina sunt plecate împreună cu copiii într-o vacanță de lux în Egipt. Chiar dacă Oana susține că s-a distrat de minune, Vica Blochina nu are aceeași părere. Vedeta spune că s-a plictisit teribil și abia așteaptă să ajungă înapoi acasă. 


Oana Roman s-a accidentat destul de rău la picior. Vedeta a călcat într-o piatră foarte ascunțită chiar în timp ce era în apă, iar din aceasă cauză a fost nevoită să meargă de urgență în cabinetul medicilor, unde a fost anesteziată și cusută. Durerile au fost groaznice, conform mărturisirilor făcute chiar de vedetă pe contul ei de Instagram. 


„Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. (...) Am un mare bandaj și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman pe Instastory. 
 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel