Iulia Albu, reguli stricte pentru fata ei: „Sunt o mamă responsabilă”. Ce nu are voie să facă Mikaela

Data publicării:

Iulia Albu a vorbit despre educația pe care i-o oferă fiicei ei, în vârsta de 13 ani.

Iulia Albu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mike, iubitul său alături de care este foarte fericită și alături de care o crește și pe Mikaela, fata ei din fosta căsnicie. Celebrul critic de modă spune că are foarte mare încredere în partenerul ei de viață, iar gelozia nu le caracterizează deloc relația. Mai mult, bărbatul o încurajează pe vedetă să facă și sport, cei doi alergând adesea prin parcurile din Capitală.

„Pe Mike al meu? Nu mai aleargă în parc. Am mers de câteva ori la alergat împreună și am decis că nu este un loc potrivit. Voi știți câte tipe sexy aleargă în Herăstrău? Este un pericol. Nu vă lăsați bărbații să alerge acolo. Bine, eu îl las oriunde pentru că am încredere în el. Dacă nu m-ați văzut cu el în parc înseamnă că eram undeva pe tabletă sau telefon”, ne-a mai povestit amuzată Iulia Albu pentru EGO.ro.

VEZI și: Iulia Albu, reacție neașteptată la adresa iubitei fostului său soț: „Doamna pare o persoană...”

Cum își educă Iulia Albu fiica

Chiar dacă Iulia Albu încearcă să fie cea mai bună prietenă a fiicei ei, în același timp, criticul de modă spune că este o mamă responsabilă și strictă, dacă este nevoie. Mikaela are, într-adevăr, cont de Instagram, dar nu ea este cea care face postările acolo. Vedeta postează fotografii în numele celei mici, întrucât nu este de acord să-și lase copilul nesupravegheat pe acest gen de platforme.

„A avut înainte cont de Instagram, i-am făcut prima dată la 11 ani, dar cineva i l-a dat jos. Oricum este legal de la 13 ani, chiar dacă era administrat de o companie, contul el. Acum are 13 ani, deci bye bye, puteți să faceți câte reclamații vreți. Nu o las să posteze. Sunt o mamă responsabilă, postez eu pentru ea. Nu vezi ce tâmpenii sunt pe Instagram? Cum să lași copilul pe Instagram și pe Tik Tok?”, na mai declarat Iulia Albu, pentru sursa citată.

VEZI și: Iulia Albu, costumație inedită de Halloween. Cum s-a deghizat criticul de modă: „Fără cuvinte” / FOTO

 

„Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”

Mai mult, faptul că este persoană publică o expune pe vedetă în fața părerilor negative, câteodată de-a dreptul agresive. Iulia Albu spune, în acest sens, că Mikaela nu a fost victima bullyingului și speră ca situația să rămână așa. 

„Nu, bineînțeles că nu. Să știi însă că acele comentarii negative, pe care eu le primeam, împreună cu comentariile pozitive, m-au adus aici unde sunt astăzi. Și faptul că răspundeam mereu, tuturor, celor care mă înjurau. Pe ea o place toată  lumea, ceea ce mi se pare fabulos și sper să rămână așa lucrurile pentru că este o experiență îngrozitoare pentru un copil să fie agresat”, a continuat criticul de modă. 

Cât despre machiaj, fiica Iuliei Albu mai trebuie să aștepte încă un an, pentru a putea folosi farduri. Totuși, Mikaela va putea să se machieze după vârsta de 14 ani, dar niciodată la școală, spune vedeta.

„Nu la școală. Niciodată. Este machiată de un make-up artist și nu vreau să o învăț încă pentru că eu vreau să mă mint în continuare că este un copil. Până nu va face 14 ani, nu va putea să se machieze deloc”, a mai povestit Iulia.

Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel