Iulia Albu, costumație inedită de Halloween. Cum s-a deghizat criticul de modă: „Fără cuvinte” / FOTO

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, Instagram

Iulia Albu a ales să îmbrace o costumație total inedită, de Halloween.

Halloween-ul ia o mai mare amploare și în țara noastră de la an, la an, astfel încât petrecerile tematice sunt și ele organizate până la ultimul detaliu. Nici vedetele nu scapă din vedere această sărbătoare împrumutată de peste ocean, astfel încât celebritățile se „întrec” la propriu prin cele mai înspăimântătoare și originale costume. Extrem de remarcată pe rețelele de socializare s-a făcut Iulia Albu, care a reușit cu adevărat să-și impresioneze fanii, printr-o abordare unică, în stilul său caracteristic. Iulia Albu a decis, așadar, să se costumeze de Halloween în Știma Apelor, într-un costum care a făcut-o să strălucească din toate punctele de vedere. Aceasta a îmbrăcat o rochie aurie, tăiată pe picior și cusută doar din paiete strălucitoare. Machiajul ales de vedetă a fost pe măsură, adică extrem de strident, iar părul a fost prins lejer, la spate, într-o coadă.

„Superbă ca de obicei. Te salut cu drag Iulia”

„Mă dai pe spate de fiecare dată, dar ce ai realizat în postarea asta m-a lăsat fără cuvinte.”

„Câta fantezie ....ceva de nemaivăzut ,minunat ,felicitări Diva” 

„Extrem de frumoasa. Multă stimă și respect!”

„Ceva deosebit. Arta și celebritatea au mers mâna în mână întotdeauna”, au fost doar câteva dintre comentariile pozitive primite de Iulia Albu.

VEZI și: Iulia Albu sare în apărarea Deliei, după ce artista a mărturisit că nu vrea copii: „Ea este un om cu suflet, ceea ce nu pot spune despre multe persoane din showbiz”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Rețeta siluetei Iuliei Albu

Iulia Albu se menține într-o formă fizică de invidiat, la vârsta de 41 de ani, lucru care se vede din toate postările și aparițiile vedetei. Silueta acesteia poate fi definită, fără îndoială, prin „perfecțiune”, aceasta măsurând formele ideale. Cu toate acestea, celebrul critic de modă spune că niciodată nu a fost adepta dietelor, iar nici acum nu este pasionată să-și numere caloriile pe care le consumă sau să se uite constant la kilogramele de pe cântar. Vedeta are totuși grijă, cu privire la stilul de viață pe care-l trăiește. Aceasta se antrenează din greu în sala de fitness, iar când are timp liber, iubitul, respectiv fiica sa, îi amintesc întotdeauna să facă activitate fizică.

„Nu am fost niciodată un fan al cifrelor. Nu mă măsor, nu mă cântăresc, nu număr caloriile, nu mă uit în buletin. Sunt atât de multe lucruri care trebuie trăite, încât nu consider relevante aceste preocupări.

Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.”, a declarat Iulia Albu, potrivit viva.

Iulia Albu a recunoscut. Iubitul ei îi gestionează banii: „Eu doar îi produc. Nu vreau să văd unde se duc”

Ce sfat are Iulia Albu pentru femei

Celebrul critic de modă vine și cu un sfat prețios pentru femeile care nu au chiar kilogramele ideale sau mult visate.

„Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într-un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață. De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești.”, a continuat aceasta.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel