Andreea Esca, făcută praf de Iulia Albu: E clasică. Dă o stare proastă oricui

Data actualizării: | Data publicării:

Andreea Esca a fost criticată vestimentar de Iulia Albu, care nu pare deloc încântată de alegerile stilistice făcute de faimoasa prezentatoare TV. 

Iulia Albu nu scapă nicio vedetă din priviri, când vine vorba de gusturile vestimentare. Dacă până acum, extrem de multe persoane publice au trecut prin filtrul vestimentar al vedetei, se pare că acum a venit și rândul celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca. Chiar dacă aceasta și-a exprimat de multe ori pasiunea pentru modă, Iulia Albu nu pare deloc impresionată de simțul ei estetic. Aceasta spune că Andreea Esca optează mereu pentru aceleași piese vestimentare, care nu fac decât să producă o stare proastă persoanelor din jurul ei.

În fotografia care a fost subiect de dezbatere, în cadrul emisiunii Poliția Modei, Andreea Esca apare îmbrăcată cu un tricou roz, cu un mesaj simplu, o rochie peste genunchi, în dungi alb cu negru, iar în picioare prezentatoarea a optat pentru o pereche de tocuri roșii, care în față au un detaliu, cu ajutorul căruia aceasta a dorit să-și scoată ținuta din anonimat.

„Acei colțunași pe care îi are pe pantofi și cu acel tricou roz pe care scrie „Te iubesc” cred că sunt de natură să dea o stare proastă oricui. (…) E clasică în sensul în care poartă tot timpul același lucru”, a spus Iulia Albu la Antena Stars, conform Spynews.

Iulia Albu, părere tranșantă despre Andreea Marin

Andreea Esca nu este singura prezentatoare celebră care nu a trecut neobservată de Iulia Albu. Acum ceva timp, criticul de modă și-a exprimat o părere destul de dură despre stilul vestimentar al Andreei Marin. Chiar dacă extrem de mulți oameni o apreciază pe divă, se pare să aceasta nu a fost deloc de acord cu alegerea făcută de ea, ba mai mult, a fost foarte deranjată de tipul de încălțări pentru care a decis să opteze. În acest sens, Iulia Albu spune că Andreea Marin nu a reușit deloc să transmită mesajul pe care și-l dorea.

„Asta cu tocuri la tine în curte mi se pare de o mie de ori mai rău decât să te duci cu tocuri cui la evenimente pe gazon. (...) Erai în papuci la tine în casă - pentru că ea pare genul care stă în papuci în casă - și ți-ai pus tocuri. (...) Care e stilul de viață?! Fii o doamnă care se încalță ca o țoapă?!”, a afirmat Iulia Albu, în cadrul emisiunii Poliția Modei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel