Iulia Albu sare în apărarea Deliei, după ce artista a mărturisit că nu vrea copii: „Ea este un om cu suflet, ceea ce nu pot spune despre multe persoane din showbiz”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu și Delia, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu și Delia, instagram/ colaj foto

Iulia Albu se numără printre vedetele care au sărit în apărarea Deliei Matache, după ce aceasta a recunoscut că nu își dorește să aibă copii.

Iulia Albu a sărit în apărarea Deliei, după ce artista a fost criticată pentru faptul că nu își dorește copii. 

„Pentru că s-a vorbit foarte mult zilele acestea despre @delia … Ea, @delia, este OM, în primul rând. Un om căruia îi pasă. O demonstrează implicarea ei în atâtea proiecte caritabile. Și am ceva de spus. Orice om are un punct în care cedează. Și nu toți reacționam la fel. Unii cedăm cu zgomot, alții ne închidem în noi. Și asta ni se întâmplă tuturor la un nivel sau altul. Și nu toți știm să alegem cele mai potrivite cuvinte. Pentru că… SUNTEM OAMENI”, a scris  Iulia Albu pe rețelele de socializare. 

„Nu știu ce este în sufletul ei acum. Știu însă că Delia este un om CU SUFLET. Ceea ce nu pot spune despre multe persoane din showbiz”, a continuat vedeta.

De ce nu vrea Delia copil

„De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, facem mult rău, mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

NU! De ce să fac? Încă unul? Nu frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu vin eu acasă când vreau, mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci vrei complicații, fă un copil!”, a declarat Delia, pe rețelele de socializare.

Mai multe vedete au intervenit în scandalul momentului, Unele i-au luat apărarea, altele au criticat-o pe artistă pentru declarațiile făcute.

Randi sare în apărarea Deliei, după ce a mărturisit că nu vrea copii

''Mi se pare amuzant pentru că ei chiar i se rupe de toți nebunii care o pun să facă copii. Care spun că scopul femeilor este să dea mai departe... Mă, Delia, fă ce vrei!'', a declarat Randi pe rețelele de socializare.

Oana Roman, reacție acidă pe rețelele de socializare

„Acel scandal care s-a iscat atunci când Delia a afirmat că nu vrea să facă copii și a fost foarte deranjată că este întrebată foarte des de ce nu are copii. Trebuie să înțelegem că nu avem voie să punem anumite întrebări altora, niciodată și pentru niciun motiv. Nu întrebăm niciodată penimeni de ce nu are copii, de ce are copii, de ce nu face mai mulți copii, de ce nu a vrut să facă niciunul, de ce are doar unul și de ce nu trei. (...) Nu ne băgăm în viața altora, nu ne interesează cine se mărită cu cine, dacă se mărită, dacă nu se mărită, dacă e singură, dacă nu e singură. Nu ne interesează niciodată detalii legate de viața privată a cuiva, de alegerile pe care cineva le face în viață. (...) Dacă întrebăm lucrurile astea, pe față vă spun, suntem nesimțiți și lipsiți de maniere.”, a transmis Oana Roman, pe InstaStory.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel