Iulia Albu, concediată de la Antena Stars? Vedeta, prima reacție pe acest subiect: „Ca să avem marea explozie...”

Data publicării:
Sursa foto: Iulia Albu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Iulia Albu, Instagram

Iulia Albu a dezvăluit ce se va întâmpla cu show-ul „Poliția Modei.”

Emisiunea „Poliția Modei”, difuzată pe Antena Stars și moderată de Iulia Albu și Ovidiu Buta, ar urma să iasă din grila programelor, notează cancan. Așadar, se pare că producătorii i-ar fi informat deja pe cei doi de schimbările apărute, astfel încât aceștia ar fi înregistrat deja ultima lor emisiune. Se pare că de vină pentru această decizie radicală ar fi audiențele scăzute din ultima perioadă, care i-ar fi nemulțumit complet pe șefii Antenelor. În acest sens, Iulia Albu a avut deja o primă reacție pe rețelele de socializare, însă, în ciuda așteptărilor tuturor, vedeta nu a făcut lumină în acest caz. În schimb, celebrul critic de modă a preferat să aducă în discuție acest subiect, dar să le spună fanilor să mai aștepte puțin până la aflarea adevărului.

“Dragilor, văd ca presa de astăzi este învolburată. Mie îmi place, în general, să fierb lucrurile la foc mic, continuu. Ca să avem marea explozie de la final perfect pusă în scenă! Stați aproape!”, a transmis criticul de modă în mediul online.

Te poate interesa și: Iulia Albu desființează vedetele cu operații estetice: „O fetiță de 14 ani nu trebuie să „se tuneze” pentru a se integra”

Ce spune Iulia Albu despre stilul vestimentar al Deliei

Stilul vestimentar al Deliei a stârnit extrem de multe controverse, de-a lungul timpului. Fanii o pun la zid pe vedetă adesea din cauza faptului că poartă haine prea largi, care-i acoperă corpul, inadecvate astfel pentru statul ei. Iulia Albu îi contrazice însă pe răutăcioși și spune că solista se îmbracă corespunzător, în funcție de ocazii. 

„Mi se pare că Delia se îmbracă extrem de normal. Când se duce să alerge se îmbracă în haine sport, când cântă se îmbracă rar excentric. Nu o vezi în fuste foarte scurte sau pe tocuri foarte înalte. Are logică cumva, pentru că tot show-ul ei este construit și toată mișcarea scenică și ținutele sunt construite pentru show-ul respectiv. Niciodată nu mi s-a părut ceva exagerat.”, a spus Iulia Albu, la Poliția Modei.

Citește și: Iulia Albu o face praf pe Brigitte Pastramă: „Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase”

Criticul de modă nu este de acord ca femeile să-și ascundă formele

Trecând însă peste cazul Deliei, Iulia Albu nu vede benefic faptul ca femeile să-și ascundă formele. Indiferent de numărul de kilograme pe care îl ai, trebuie să te iubești și să-ți pui în valoare cum poți mai bine silueta.

„În primul rând că nimic nu arată mai rău decât un cearșaf într-o culoare incertă. Niciodată nu veți arăta mai bine dacă vă ascundeți formele sau dacă vă camuflați într-o nuanță nefericită și nici nu înțeleg de ce ar face cineva asta. Corpul femeii trebuie sărbătorit în toate formele lui, iar orice femeie care este înarmată, cu ghilimelele de rigoare, cu un zâmbet poate fura câte inimi dorește ea. Ar fi plictisitor să arătăm toți la fel și ar fi îngrozitor să purtăm aceleași haine.”, spunea Iulia Albu, cu ceva timă în urmă, potrivit viva

VEZI și: Iulia Albu nu s-a vopsit niciodată: „Știu că pare greu de crezut”. Care este motivul



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel