Isabela Onoriu, pretenții financiare uriașe, după divorț. Familia pilotului lansează acuzații dure

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Daniel Onoriu nu se simte deloc bine în arest, acolo unde stă deja de pe 10 noiembrie. Familia este foarte îngrijorată pentru starea sa de sănătate, însă, de asemenea, și dezamăgită de atitudinea pe care Isabela o are în această perioadă grea.

Daniel Onoriu se află în arestul poliției de pe data de 10 noiembrie, când a călcat ordinul de restricție impus de fosta sa soție, Isabela, cu care se află în plin proces de divorț. Chiar dacă acesta trebuia să fie eliberat zilele acestea, magistrații au decis ca el să rămână în continuare în spatiile gratiilor, pentru încă 30 de zile, deci, inclusiv și pe perioada sărbătorilor. Familia pilotului de curse spune însă că veștile cu privire la starea sa de sănătate nu sunt deloc îmbucurătoare, iar pilotul nu ar trebui să treacă prin această încercare grea.

„Am fost la Daniel, l-am văzut și, ce să mai spun: doar vocea i-a mai rămas neschimbată. În rest, este total schimbat, e alt om. A slăbit, cred că are 55 de kilograme. Este trist, dezamăgit și nedreptățit. Din păcate, în ultimul an, Daniel a trecut prin tot felul de încercări.

Acum este șocat pentru că este în arest de peste 30 de zile din cauza soției lui. Sigur că el a greșit pentru că a fost obraznic în exprimare, i-a trimis tot felul de mesaje la nervi.

În felul acesta, Daniel s-a ales cu ordin de restricție, pe care l-a încălcat mergând după soția lui să-i ceară să-l ierte , să se împace!”, a declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate pentru Click!

VEZI și: Scandal de proporții în familia lui Daniel Onoriu, după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest: „Face un an de când l-au tăiat”

 

Familia lui Daniel Onoriu, acuzații dure împotriva Isabelei

Mai mult, Rebecca Onoriu spune că toată familia este foarte dezamăgită de atitudinea pe care o are Isabela în ultima perioadă, care încearcă cu orice preț să profite de situația în care se află pilotul de curse. Aceasta spune că fosta soție și-a exprimat deja pretențiile materiale, pe care le vrea în urma căsniciei de 6 ani de zile pe care a avut-o cu Daniel Onoriu. 

„Ea nu ține cont că Daniel este încă soțul ei și, mai mult decât atât, Daniel are un dosar medical de care chiar ea se văita că e mare și foarte greu. Dintr-o dată, Daniel prezintă un pericol pentru ea. Așa de mare e pericolul încât ea a ales să locuiască vis-a-vis de casa fiicei lui Daniel, pe aceeași stradă cu fiul lui Daniel și alți doi verișori!

Sigur că are pretenții financiare, doar nu credeați că nu-și urmărește interesele?! Nu sunt cerințe de partaj în urma divorțului jumătate-jumătate. A pus condiții să iasă pe plus cu mult mai mult!

Din păcate, părinții lui Daniel stau cu avocații și merg la întâlniri de mediere. Toată lumea e dezamăgită. Ții în casă o persoană cinci ani și persoana se dovedește a fi o străină!”, a mai declarat Rebeca Onoriu, în exclusivitate, pentru sursa citată.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest: “Oamenii care m-au adus în starea aceasta... ”

 

Daniel Onoriu, mesaj sfâșietor pentru Isabela, din spatele gratiilor

„Sunt arestat. Gândurile mele le scriu de la Secția 5 Poliție. Sunt asistat de avocații mei și urmează să fiu în fața unui procuror care va decide dacă voi fi arestat sau nu. Isabela mea frumoasă mi-a făcut plângere și a obținut ordin de restricție de a nu mă apropia la 300 de m de ea. Soția mea, iubirea vieții mele, aveam visuri împreună. Urma să facem hotel împreună. Urma să facem copii împreună. Urma să primim milioane de euro (știi tu de unde). Te-am cunoscut pe Facebook, m-am îndrăgostit de tine cumplit de tare încât te-am luat de nevastă a doua zi. Îți aduci aminte de noi? (…)

Azi, am viață, dar am viață degeaba, cum să trăiesc eu fără tine? Ești o femeie curată, o femeie sinceră, care nu a stat niciodată cu mine din interes, iar din acest motiv te iubesc din toată inima mea (…) Eu nu te mai caut, nu mai insist să ne împăcăm și te rog să te rogi iar la Dumnezeu să nu fiu închis”, o parte din scrisoarea pe care Daniel Onoriu i-a trimis-o Isabelei, conform Cancan.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel