Scandal de proporții în familia lui Daniel Onoriu, după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest: „Face un an de când l-au tăiat”

Data publicării:
Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, foto Facebook
Descriere foto: Rebeca Onoriu și Daniel Onoriu, foto Facebook

Daniel Onoriu a stârnit un adevărat scandal în familia lu. Nepoata fostului pilot de curse a răbufnit la adresa fostei soții a acestuia.

Daniel Onoriu ar fi încercat, în seara de 21 noiembrie, să se spânzure și a fost transportat la Spitalul „Alexandru Obregia” pentru îngrijiri medicale de specialitate. Mai mult, Daniel Onoriu le-ar fi transmis celor din familie că ar fi fost agresat în arest.

Ulterior, Rebeca Onoriu, fiica celebrei Gabi Luncă, a atacat-o pe Isabela Onoriu, spunându-i că nu a făcut bine că l-a băgat la închisoare.

Scandal de proporții în familia lui Daniel Onoriu

”Că nici fosta iubită a lui Daniel, căreia ea personal i-a făcut rău, nu a făcut așa ceva lui Daniel, și nici Isabelei. Așa că să se gândească foarte bine că a trimis un om cu probleme reale în închisoare, din dragoste. Ei n-au avut o discuție la masă «hai, cum facem, care cum cu ce rămâne». Actuala soție a lui Daniel știe problemele cu fosta iubită, acolo unde a participat și ea făcându-i rău, iar ea nu a fost învinuită, iar ea nu le-a făcut rău niciuna dintre ei. S-a trezit Isabela să facă ea ordin de restricție…”, a declarat Rebeca Onoriu, pentru SpyNews.

Rebeca Onoriu, declarații despre fostul pilot de curse

Rebeca a mai declarat că Daniel nu ar fi trebuit să fie arestat, ci să primească tratament pentru problemele pe care le are. 

”Familia îi dorește binele lui Daniel. El nu e de arestat, e de tratat. Dacă ar fi să găsim un vinovat în toată ecuația asta ne îndreptăm atenția către Turcia, el face în două zile fix un an de când l-au tăiat. El pe 25 noiembrie a intrat în sala de operație unde nu avea voie medical să intre, i-au făcut operația, el a spus că-l doare, nu i-au făcut o ecografie, nimic. Au zis că nu are nimic, l-au trimis acasă, iar fix într-o săptămână, de 1 decembrie, s-a întâmplat nenorocirea cu hemoragia. Ei sunt de vină. Dacă el are acum un așa comportament, sunt efectele adversate administrate înaintea comei și după. Daniel probabil nu va mai fi niciodată normal”, a spus Rebeca Onoriu, fiica lui Gabi Luncă, pentru sursa menționată.

Daniel Onoriu, primele declarații după ce ar fi încercat să se sinucidă, în arest

Prin intermediul avocaților săi, Daniel Onoriu a făcut primele declarații despre ultimele speculații apărute în presă. Fostul pilot de curse susține că este un om cu frică de Dumnezeu și că nu ar recurge niciodată la asemenea gest, deși a trecut prin momente foarte grele. 

“Oamenii care m-au adus în starea aceasta complotează în aceste momente împotriva mea.

Vă rog să înțelegeți că în urmă cu un an de zile viața mea s-a schimbat. De la un om în toată firea, astăzi, am cu 60 de kilograme mai puțin și am ajuns în arest.

O gravă eroare medicală s-a produs chiar dinainte de operația mea de micșorare de stomac. Practic, după expertizele medicilor, nu trebuia să intru în acea operație.(…) 

Neg cu vehemență această știre și nu pot să nu observ modul în care se încearcă denigrarea mea și manipularea atenției publice. (…) Am termenul cu privire la revocarea măsurii arestării preventive și îmi doresc să îmi văd familia cât mai repede. Nu mai pot sta în arest și nici la Obregia. Eu am nevoie de familie și de un tratament specializat.

Să lăsăm justiția să facă dreptate! Vă rog, nu mai manipulați opinia publică. Sunt un om cu frică de Dumnezeu. Nu aș putea recurge niciodată la suicid!”, a transmis Daniel Onoriu pe pagina de Facebook, prin intermediul avocaților, notează wowbiz.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel