Isabela Onoriu, întâlnire de gradul zero cu noua iubită a lui Daniel Onoriu: „A dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru”

Data publicării:
Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Isabela Onoriu, captură video PRO TV

Isabela și Daniel Onoriu se află în plin divorț. Deși abia au anunțat despărțirea, fostul pilot de curse deja și-a refăcut viața și chiar și-a prezentat public noua iubită.

Isabela Onoriu a dat nas în nas cu Daniel Onoriu și noua iubită a acestuia. Deși divorțul dintre cei doi abia a fost anunțat, fostul pilot de curse a încercat, din răsputeri, să își aranjeze viața sentimentală rapid. 

„Acum două zile am fost într-un supermarket și la două minune, în spatele meu, în același magazin, apare Daniel cu actuala sa iubită. Nu am avut niciun sentiment, nici de furie, nici de nimic, mi-am văzut de cumpărăturile mele și am plecat.

Nu a interacționat deloc cu mine. Am auzit când i-a zis tipei respective și ea tot trăgea de el și îi zicea . Știu că este o tipă din Canada de vreo 43-44 de ani, de vârsta lui.

Vreau să mai spun și că după ce el a insistat să ne împăcam, la o săptămână distanță, s-a întâlnit cu ea. Am auzit de la persoane care au fost în cercul nostru de prieteni că a dus-o deja în apartamentul unde am locuit noi doi, în patul nostru. Am înțeles și că au făcut mâncare împreună, i-a făcut deja și cunoștință cu mama lui. Nu îmi pare rău de această situație. Eu cred că el a vrut să mă facă geloasă, dar nu i-a ieșit. Omul aruncă cu ce are în suflet: unul cu bunătate, cu răutate”, a declarat Isabela Onoriu, pentru Click!.

Soția lui Daniel Onoriu rupe tăcerea despre divorț: „Nu îl iert indiferent de ce ar mai face”. Ce greșeală a făcut pilotul de curse

 

Daniel Onoriu nu a vrut să divorțeze la notar

„Eu am depus actele la Judecătoria Sectorului 1, am vrut la notar, dar el a dorit la Judecătorie. Probabil să mai tărăgăneze această situație. Eu sunt decisă, divorțez! Asta este, mergem în instanță până la urmă. Cred că o să se termine destul de repede divorțul. Am suficiente dovezi la mână. Mai ales că acum el are și o relație.”, a mai spus, pentru Click!, Isabela Onoriu.

Daniel Onoriu, declarație de dragoste pentru fosta iubită, în ziua în care soția sa i-a cerut divorțul: „Am renunțat la femeia visurilor mele...”

Cine e noua iubită a lui Daniel Onoriu

Daniel Onoriu nu încetează din a-și surprinde fanii. Vestea că divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. Acum, bărbatul a uimit pe toată lumea, când a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu actuala sa „soție”. Spre surprinderea tuturor, nu este vorba despre niciuna dintre cele două femei, ci este vorba despre o doamnă din Canada, de 44 de ani, pe care acesta o va prezenta oficial doar în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

Daniel Onoriu și-a prezentat viitoarea soție: „Promit public că nu te voi înșela niciodată”. Cine este femeia misterioasă

„Dacă o vedeți pe soția mea o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând, are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă în adevăratul sens al cuvântului! Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar! Cum să nu îl laud pe Dumnezeu care m-a unit cu ea de la capătul pământului din Canada fraților! Promit public, viitoarea mea soție că nu te voi înșela niciodată în viața mea și o să te iubesc și respect și răsfăța așa cum nu ai mai fost niciodată în viață ta până în clipa asta, martor îmi este Dumnezeu din cer! Nu vă arăt fața ei decât când vom fi împreună. Echipele tv căutați-mă să vin la voi în direct luni.”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel