Daniel Onoriu și-a prezentat viitoarea soție: „Promit public că nu te voi înșela niciodată”. Cine este femeia misterioasă

Data publicării:

Daniel Onoriu a uitat complet de Isabela și le-a prezentat fanilor cine este noua femeie din viața lui.

Daniel Onoriu nu încetează din a-și surprinde fanii. Vestea că divorțează de Isabela, femeia care i-a stat alături neîncetat cele 55 de zile pe care le-a petrecut în comă, a șocat o țară întreagă. După ce și-a dat însă seama că nu a făcut alegerea bună, pilotul de curse și-a cerut public scuze soției sale, pe care o implora la vreme aceea să-l ierte. Totuși, la doar câteva zile Daniel Onoriu s-a răzgândit din nou și o implora pe prima sa soție și mama copiilor săi să-i mai acorde încă o șasă, spunând faptul că Isabela nu merită să mai fie în viața lui. Acum, bărbatul a uimit pe toată lumea, când a postat o fotografie pe rețelele de socializare cu actuala sa „soție”. Spre surprinderea tuturor, nu este vorba despre niciuna dintre cele două femei, ci este vorba despre o doamnă din Canada, de 44 de ani, pe care acesta o va prezenta oficial doar în cadrul unei emisiuni de televiziune. 

„Dacă o vedeți pe soția mea o să ziceți că nu e adevărat! În primul rând, are 44 de ani și asta contează pentru mine mult. E super frumoasă, doamnă în adevăratul sens al cuvântului! Rafinată, elegantă, suflet bun, mă adoră și o ador, mă susține în tot ceea ce fac, inclusiv în motorsport, locuiește în Canada, are o fetiță de 12 ani superbă! Are două facultăți, are conexiuni cu oameni puternici financiar! Cum să nu îl laud pe Dumnezeu care m-a unit cu ea de la capătul pământului din Canada fraților! Promit public, viitoarea mea soție că nu te voi înșela niciodată în viața mea și o să te iubesc și respect și răsfăța așa cum nu ai mai fost niciodată în viață ta până în clipa asta, martor îmi este Dumnezeu din cer! Nu vă arăt fața ei decât când vom fi împreună. Echipele tv căutați-mă să vin la voi în direct luni.”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare.

Isabela Onoriu, reacție dură, după ce Daniel Onoriu i-a cerut scuze: ”Nu contează ce vrea el!”

 

Daniel Onoriu a recunoscut faptul că i-a fost infidel primei sale soții

Dacă acum, pilotul de curse îi promite fidelitate absolută actualei sale partenere, nu de mult acesta declara public faptul că în timpul căsniciei cu Mihaela, a mai trăit și alte povești de iubire. Daniel Onoriu a postat mai multe fotografii de la nunta celor doi și, cu nostalgie, a rememorat clipele trăite alături de femeie. Acesta îi cerea atunci iertare Mihaelei și o ruga să îi mai dea încă o șansă. 

„Mihaela! Fosta mea soție avea 13 ani când ne-am căsătorit! Din păcate, viața mea pe care am avut-o de mic m-a făcut să divorțez! Am ales c*****e (care fără make-up și photoshop sunt strigoaice), în locul soției mele frumoase și pure, dar și inocente și mama a trei copii minunași și am divorțat în 2009. Simona plângea și mă implora să nu o părăsesc! Acum când sunt mare și am 44 de ani, regret și mă rog să fiu iertat și să o luăm de la capăt! Câteva poze de la nunta noastră, când ea avea 13 ani, iar eu 17 ani! Mihaela, mama copiilor noștri, te rog din suflet, iartă-mă și hai să facem luna de miere în Maldive, împreuna cu toți copii noștri.”, a scris Daniel Onoriu pe rețelele de socializare, în urmă cu doar câteva zile.

Daniel Onoriu, de URGENȚĂ la spital, în scaunul cu rotile. Fostul pilot de curse s-a certat cu medicii de gardă: „I-am zis că nu pot să stau în picioare! Vorbea urât”

„Isabela e cea mai cruntă femeie din viața mea”

Tot atunci, Daniel Onoriu o desființa complet pe Isabela, femeia care i-a stat alături în cea mai grea perioadă din viață.

„Eu credeam că Simona e cea mai rea femeie din viața mea și mi-a făcut rău pentru că m-a băgat la închisoare, dar de fapt Isabela e cea mai cruntă femeie din viața mea pentru că m-a părăsit, după ce am stat 55 zile în comă fraților, acum, când sunt și blocat financiar! Preferam de 10 ori mai mult un accident, decât asa ceva.”, a fost postarea făcută de Daniel Onoriu pe Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel