Isabela Onoriu, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE despre clipele în care Daniel era în comă: „Mi-am dorit moartea, acolo, lângă el”

Data publicării:
Sursa sursa: Isabela și Daniel Onoriu, facebook
Descriere foto: Sursa sursa: Isabela și Daniel Onoriu, facebook

Isabela Onoriu a vorbit despre momentele în care soțul său se afla în comă. 

Isabela Onoriu, soția fostului pilot de curse, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre clipele de groază prin care a trecut soțul său. Daniel Onoriu a stat față în față cu moartea. Fostul pilot de curse a fost în comă timp de 55 de zile, în urma unor complicații apărute după operația la stomac. Sportivul ajunsese să cântărească 114 kilograme, iar dorința de a slăbi l-au împins să ceară ajutorul medicilor din Turcia, pentru a-l opera. Onoriu a fost supus unei intervenții chirurgicale de micșorare a stomacului - gastric sleeve, însă rezultatul a fost unul aproape tragic. Complicațiile apărute în urma intervenției l-au adus în comă pe sportiv, care a stat timp de 55 de zile inconștient.

Isabela Și Daniel Onoriu, împreună chiar și în cele mai grele momente

 În cadrul emisiunii Fiță cu Adiță, Isabela Onoriu a vorbit despre momentele grele prin care a trecut soțul său. Aceasta a mărturisit că, din această experiență îngrozitoare, a învățat că doar rugăciunea contează, iar banii nu au nicio valoare.

„Oricât de mulți bani ai avea în viață, nimic nu te poate salva, dacă Dumnezeu nu-ți e aproape. Fără credință, suntem nimeni.”, a declarat aceasta.

Soția fostului pilot de curse a povestit că a avut un șoc când și-a văzut soțul într-o stare atât de gravă, mai ales că medicii nu-i dădeau nicio șansă la viață. 

„Am intrat a treia zi. Am făcut cerere, să-l văd, iar în momentul în care l-am văzut, mi-am dorit moartea, acolo, lângă el.”, a mai spus Isabela.

Daniel Onoriu trece printr-un amplu proces de recuperare

Daniel Onoriu a petrecut, în total, 105 zile în spital, dintre care 55 a stat în comă. Acesta a fost supus în 2021 unei operații de micșorare a stomacului, în urma căreia a ajuns în stare foarte gravă la spital. Pilotul spune că recuperarea este una foarte grea, însă zilnic face demersuri pentru a fi mai bine.

„E un proces de recuperare anevoios. Fac ședințe de kinetoterapie însoțite de masaj medical, zilnic, sub supraveghere medicală. Când stau în picioare, îmi tremură tot fundul, inclusiv picioarele.

Am stat 55 de zile în comă și 105 zile în pat. Am slăbit mult. Sunt în legătură permanentă cu doctorii. Sunt ascultător și urmez sfaturile medicilor, pe care le respect cu strictețe!”, a declarat Daniel Onoriu, pentru click.ro

Fostul pilot de curse a dat clinica din Turcia în judecată

Înainte de a pleca însă în vacanță, Daniel Onoriu a dat în judecată clinica care i-a schimbat complet viața. Familia acestuia este conștientă de faptul că nu va fi un proces ușor, dar au răbdare. De asemenea, ei urmează să ceară și daune.

„Procesul nu va fi unul ușor. Avocatul Daniel Gaspar a introdus plângere la Parchet. Nu am cerut încă daune. Urmează! Slavă Domnului, Daniel este mai bine, sunt progrese vizibile de la o săptămână la alta”, a declarat Izabela Onoriu, soția pilotului, pentru Click!

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel