Irinel Columbeanu speră să-și petreacă Crăciunul alături de Monica Gabor și Irina: „I-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele”

Data publicării:
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Descriere foto: Irinel Columbeanu, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Irinel Columbeanu a dezvăluit ce dorință are acum, în pragul sărbătorilor de iarnă.

Irinel Columbeanu trăiește de câteva luni internat la un azil special, care îi asigură toate condițiile unui trai cât mai optim problemelor de sănătate cu care acesta se confruntă. Chiar dacă situația materială precară și pensia limitată îl împiedică de la a-și achita lunar costurile, extrem de mulți prieteni, cunoștințe sau oameni care pur și simplu i-au auzit povestea i-au sărit în ajutor, motiv pentru care fostul milionar speră ca șederea sa aici să fie una cât mai lungă. Acum, odată cu apropierea Sărbătorilor de Iarnă, Irinel Columbeanu mai are însă o singură dorință. Acesta speră să-și vadă de Crăciun fiica și fosta soție, chiar dacă Monica nu i-a răspuns niciunul apel sau mesaj.

„Cu Monica mi-ar plăcea să petrec sau cu Monica și cu fiica mea. I-am mai scris, i-am mai trimis niște mesaje, nu mi-a răspuns la ele, de aceea spun că mai puțin. Ne-am înțeles destul de bine când am fost să o vizitez pe Irina în America”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit realitatea.net.

Te-ar putea interesa și: Cine a sărit cu bani, în ajutorul lui Irinel Columbeanu: „I-a trimis fără să îi ceară!” Fostul afacerist se află la un azil

Nu a fost contactat de Mr Pink sau Monica Gabor

În urmă cu ceva timp, Irinel Columbeanu a avut mai multe intervenții publice prin care și-a povestit situația curentă și tot atunci a dezvăluit și faptul că fosta soție, dar și actualul său partener, nu l-au contactat deloc până acum, deși cei doi au o situație materială destul de bună și ar fi putut să-l ajute cu acoperirea costurilor azilului.

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Irinel Columbeanu, vizitat la azil de fosta iubită de acum 25 de ani. Cine este femeia care l-a surprins pe fostul milionar: „Amândoi ne-am bucurat. A fost emoționant”

Singura persoană cu care ține legătura e Irina

Astfel, singura persoană din America care-l contactează regulat pe acesta este Irinuca, fiica sa și a Monicăi Gabor, spune bărbatul. Micuța l-a și ajutat pe fostul afacerist la început cu o sumă de bani, pe care aceasta a strâns-o din propriile economii. Chiar dacă aceștia nu l-au ajutat să-și acopere foarte mult din costurile azilului, Irinel Columbeanu a fost impresionat peste măsură de gestul adolescentei. 

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit.”, a continuat acesta.

VEZI și: Irinel Columbeanu a vorbit despre cel mai dezgustător moment din viața lui: „Undeva în spatele sediului, și atunci și actual al Guvernului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel