Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani: „Monica hotărăște când”. Este devastat de durere

Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu are o singură dorință pentru aniversarea vârstei de 65 de ani, aceea de a-și strânge din noi fata în brațe, pe care nu a mai văzut-o din 2018.

Irinel Columbeanu trăiește în prezent cu o mare durere în suflet, care este strâns legată de fiica sa. Omul de afaceri nu a mai văzut-o pe Irina din anul 2018, iar singura modalitate prin care își alină dorul crunt este cu ajutorul convorbirilor telefonice. Chiar dacă în tot acest timp Monica Gabor ar fi promis că vine în țara de mai multe ori, se pare că viața din America este mult prea plină, iar dorința de a-și vizita țara natală nu este nici ea prea arzătoare. Așadar, fostul ei soț spune că le-a lansat invitația celor două deja, însă nu are nici cea mai mică ideea când ele vor ateriza în România și când își va vedea fiica, în final, decizie ce ține strict de Monica, spune el.

„Nu am habar când mai vine Irina, eu le invit pe amândouă dar, normal,  tot Monica hotărăște când”, a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.

Irinel Columbeanu își sărbătorește ziua de naștere la finalul acestei luni, iar cel mai frumos cadou nu ar trebui să fie unul material, ci tot o vizită surpriză din partea Irinucăi, spune el. 

„Într-adevăr, să o văd pe Irina ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi”, a spus acesta, pentru sursa citată.

Te-ar putea interesa și: Monica Gabor a confirmat căsătoria cu Mr. Pink. Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă

Cum s-a hotărât să o lase pe Irina să locuiască în America

În cărțile pe care le-a publicat până acum, Irinel Columbeanu a oferit extrem de multe detalii neștiute din viața personală, din divorțul de Monica Gabor, dar și din cum a decis să-i ofere custodia fostei sale soții, chiar dacă Irinuca rămăsese cu el, după divorț. Deși i-a fost extrem de greu să ia această hotărâre, pentru că era conștient de atunci de dorul care ar putea să-l macine în timp, omul de afaceri a hotărât că cel mai bine este ca fata să locuiască alături de mama sa, peste ocean. În această decizie, un rol important l-a avut și Mr. Pink, partenerul Monicăi Gabor, după cum povestește chiar el.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original“.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi“, „totul se-aranjează“. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK.", a mai povestit Irinel în cartea sa, potrivit playtech.ro.

VEZI și: Irinel Columbeanu: "Îmi plac tot femeile tinere! Să fie de 18 – 20 de ani, să fie tinere"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel