Irinel Columbeanu, idee de investiție pentru românii care vor să facă bani / video

Data publicării:
Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive
Descriere foto: Sursa foto: Irinel Columbeanu, captură YouTube/ The Exclusive

Irinel Columbeanu vine cu o idee pentru românii care vor să facă bani.

Întrebat ce sfat i-ar da astăzi unui om care deține foarte mulți bani, Irinel Columbeanu a spus: „Să investească în imobiliare. Consider că este o investiție de mare viitor. În plus, generează un venit constant și previzibil”. Mulți români își cumpără astăzi o garsonieră - cel puțin - pe care o dau în chirie pentru a obține venit pasiv.

 

În ceea ce-l privește, Irinel Columbeanu ar vrea să investească în criptomonede.

 

„Acum nu mai am nimic. Și acum m-aș gândi să mă lansez în chestia aceasta cu monede virtuale. Nu am niciun portofoliu de monede virtuale în momentul de față, dar știu multă lume care a făcut foarte mulți bani din chestia asta. Eu acum am o pensie de aproape 2000 lei”, a mai zis Irinel Columbeanu în podcastul lui Bogdan Muzgoci.

 

Vedeți mai multe aici:

 

 

 

Investiții în imobiliare

 

Aproximativ 70% dintre europeni trăiesc în propria lor locuință cumpărată, iar restul de 30% stau în locuinţe închiriate. Din toată UE, cel mai ridicat procent de proprietari de case și apartamente s-a înregistrat în România.

În majoritatea țărilor, cu excepția Germaniei, procentul proprietarilor de locuințe este mai mare decât cel al chiriașilor. În 2022, cele mai mari procente de proprietari s-au înregistrat în România (94,8%), Slovacia (93%), Croația (91%) și Ungaria (90%).

 

Cum s-au schimbat prețurile apartamentelor în vânzare în București în luna ianuarie 2024 

 

În București, prețurile medii pentru vânzarea apartamentelor vechi sunt mai ridicate decât cele ale apartamentelor noi. Astfel, prețul mediu solicitat pentru vânzarea unui apartament nou a ajuns, în ianuarie 2024, la 1.705 euro/metru pătrat, un preț cu 10% mai ridicat față de aceeași lună a anului anterior și cu 3% mai mare față de luna decembrie 2023. În ceea ce privește apartamentele vechi, acestea au avut un preț de cerere de 1.732 euro/metru pătrat, cu 9% mai ridicat față de luna ianuarie a anului trecut și cu 3% mai mare față de luna decembrie 2023, se arată într-un comunicat de presă.

 

 

VEZI ȘI: Zodii care au tras lozul câștigător în 2024. Voropchievici, detalii pentru norocoșii horoscopului - https://www.spectacola.ro/zodii-care-au-tras-lozul-castigator-in-2024-voropchievici-detalii-pentru-norocosii-horoscopului_36684.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel