Zodii care au tras lozul câștigător în 2024. Voropchievici, detalii pentru norocoșii horoscopului

Data actualizării: | Data publicării:
Fotografie de la Inga Seliverstova: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/bucurie-placere-satisfac-ie-vin-3394310/
Descriere foto: Fotografie de la Inga Seliverstova: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/bucurie-placere-satisfac-ie-vin-3394310/

Anul 2024 este anul a patru zodii!

Vor străluci, vor renaște, vor avea doar reușite! Vorbim despre norocoșii anului 2024 în materie de astre. Nativii din Berbec, Taur, Gemeni, Balanță au tras lozul câștigător în 2024. Sunt de-a dreptul de invidiat! N-o spunem noi, ci celebrul numerolog Mihai Voropchievici. 

 

El a venit cu vești bune pentru Berbec, Taur, Gemeni, Balanță în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel.

 

Haideți să vedem cine va primi cei mai mulți bani!

 

Berbec

 

„Va avea succes în proiecte noi și va atrage oportunități financiare semnificative. Berbecul știe cum să experimenteze o renaștere. Atunci când ai energie, dar și încredere în tine în 2024, cu o abordare curajoasă și determinare, vei obține succes în tot ce înseamnă proiecte noi. Berbecii vor avea oportunități financiare semnificative. În domeniul iubirii, vor trăi momente intense și pasionale. Călătoriile planificate vor fi pline de aventură și descoperiri fascinante. Cei care nu au obligații sunt cei mai favorizați, dar favorizați sunt și cei care sunt într-un parteneriat”

Taur

 

 

„Taurii vor avea parte de prosperitate și stabilitate financiară, ce-și doresc ei mai mult. Un Taur care n-are bani, pe termen lung, este un Taur mort. Dar anul 2024 aduce Taurului bani, bani și bani. Taurul este un favorit în ceea ce înseamnă prosperitate financiară și consolidare a stabilității materiale. Face investiții bine gândite. Și munca lor asiduă va da roade. Șansa este de partea lor în 2024. În iubire, vor întâlni un partener cu care are aceleași valori. Pentru unii Tauri, călătoriile romantice vor fi benefice în sensul că își vor întări relația (dacă au deja un partener). Dacă pleacă singuri, nu va afla nimeni ce vor trăi acolo. Nu prea spun nimănui ce aventuri trăiesc, sunt cam secretoși”

Gemeni

 

„Vor avea o comunicare inspirată în 2024. Datorită comunicării, vor avea relații armonioase. Vor experimenta o îmbunătățire semnificativă în abilitățile lor de comunicare. Poate mai învață tehnici noi de manipulare. Schimbarea pozitivă îi va ajuta pe Gemeni să construiască relații mai armonioase ca până acum, mult mai profunde în toate aspectele vieții. În domeniul financiar, ideile lor inovatoare vor atrage succesul. Călătoriile le vor oferi tot felul de oportunități de învățare, conexiuni interculturale, dar și posibilități de a face ceva bani”

 

Balanță

 

 

„Are parte de iubire și realizări personale. Va fi un an în care Balanțele vor străluci atât în dragoste, cât și în realizări personale. Vor atrage parteneri care vor completa perfect echilibrul lor emoțional, iar progresele în carieră le vor aduce satisfacții personale și profesionale. Călătoriile vor contribui la dezvoltarea personală. Vor descoperi mai multe aspecte noi de viață. 2024 se anunță un an rodnic, de renaștere pentru Berbec, Taur, Gemeni și Balanță”

 

VEZI ȘI: Voropchievici - horoscop 12 - 18 februarie 2024. Zodia care va avea o săptămână fabuloasă - https://www.spectacola.ro/voropchievici-horoscop-12-18-februarie-2024-zodia-care-va-avea-o-saptamana-fabuloasa_36683.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Aceste telefoane mobile vechi sunt un adevărat tezaur. Le mai ai? Poți vinde unul chiar cu 30.000 euro - https://www.spectacola.ro/aceste-telefoane-mobile-vechi-sunt-un-adevarat-tezaur-le-mai-ai-poti-vinde-unul-chiar-cu-30-000-euro_36686.html

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Anca Murgoci | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel