Irinel Columbeanu, despre perioada comunismului și primii bani câștigați: „Cu jumătate din sumă, m-am dus prima dată la un bar”

Data actualizării: | Data publicării:
Irinel Columbeanu, captura foto Youtube/ sursa KanalD
Descriere foto: Irinel Columbeanu, captura foto Youtube/ sursa KanalD

Irinel Columbeanu a dezvăluit cum a câștigat primii lui bani și ce a făcut cu ei. 

Irinel Columbeanu a retrăit momentele din perioada comunismului și a dezvăluit cum a câștigat primii lui bani și ce a făcut imediat cu ei. Chiar dacă în ultima perioadă situația lui financiară nu este una la fel de bună ca cea din anii trecuți, omul de afaceri și-a găsit alinarea în pasiunea lui pentru scris. 


În curând, Irinel Columbeanu va lansa propria lui carte, intitulată „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care vorbește despre afacerile pe care le-a avut, dar și despre relațiile sale amoroase care au ținut primele pagini ale ziarelor. 


„Nu am trăit numai copilăria și adolescența, ci și primii ani ai tinereții în acea perioadă. Fură vremurile timpurii, de creștere și dezvoltare ale ‘ipocrației, adică ipocrizia celor din jur (pe care de mic n-am suportat-o), ajunsă ca prin tolerarea ei reciprocă să-i infecteze pe mai toți membrii acelei societăți și astfel chiar să o și conducă, de unde vine și titlul cărții pe care urmează să o lansez foarte curând, „Ipocrația”, a spus Irinel Columbeanu pentru FANATIK.

 

Adda, PUSĂ LA ZID de internauți. Artista doarme în pat cu fiul ei în vârstă de 5 ani. Ce le-a răspuns vedeta celor care o judecă


Irinel Columbeanu a dezvăluit pentru sursa citată și cum a reușit să câștige primii lui bani în perioada comunismului. Omul de afaceri a vândut artizanat românesc pe plajă, iar cu jumătate din banii câștigați a mers la un bar unde s-a distrat. 


„Cu referire strictă numai la copilărie și adolescență, schimbarea netă de perspectivă petrecută în tabăra internațională de copii de pe malul Atlanticului, la Biarritz, în vara anului 1971. În tabără, noutatea a fost că, pentru prima dată am reușit să câștig primii mei bani, vânzând artizanat românesc pe drumul către plajă.


După care, cu jumătate din bani, m-am dus prima dată la un bar și, după închidere, cu chelnerița și cu sora ei acasă, peste granița cu Spania și pentru prima dată (pentru mine) fără frontiere…”, a mai spus omul de afaceri. 

 

Cristina Spătar vrea să plece definitiv din România. Unde vrea să se mute vedeta: „Nu mai am pe nimeni aici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel