Cum a pierdut Irinel Columbeanu averea de 60 de milioane: „Ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte”

Data publicării:
Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin
Descriere foto: Captură video youtube/ Ameritat cu Nasrin

Irinel Columbeanu dezvăluie motivul pentru care a ajuns sărac. Ce greșeli a făcut care au dus la golirea sacului cu bani, cândva având o avere estimată la 60 de milioane de dolari.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați și înstăriți afaceriști români, având vile, mașini și alte proprietăți pe care le administra. Acesta a devenit și mai cunoscut după ce a fost ani de zile pe paginile ziarelor din cauza conflictelor cu Monica Gabor, fosta sa soție. Divorțul a fost atât de răsunător încât presa a urmărit luni de zile evenimentul. Deși era unul dintre cei mai reputați bărbați din România, mai nou, Irinel Columbeanu a ajuns să trăiască destul de modest. Acesta are o fetiță cu Monica, pe nume Irina Columbeanu, care trăiește alături de mama sa și tatăl vitreg, Mr. Pink (Domnul Roz), în SUA.

Poate ești interesat și de: Singura dorință pe care Irinel Columbeanu o are pentru 2023: „Vreau să o revăd oriunde”

De la luxul de odinioară la sărăcia de astăzi

De data aceasta aflăm cum Irinel a pierdut o bună parte din averea sa care cândva părea interminabilă, în anii 2000 fiind estimată undeva la 60 de milioane de dolari. Această avere a fost risipită din cauza unor afaceri nu foarte bine gândite în care s-a avântat protagonistul nostru.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală.

A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă.”, a declarat Irinel Columbeanu, conform Viva.

Poți citi și: Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de 5 ani: „Monica hotărăște când”. Este devastat de durere

Cum a risipit 60 de milioane de dolari

De asemenea, fostul afacerist pretinde că alegerea de a se implica în politică a fost o altă decizie care i-a dăunat și l-a făcut și aici să piardă din propriul sac cu bani. Acesta recunoaște că au fost urmări negative în urma implicării în politică și că nu a câștigat nimic de pe urma acestui plan:

„Nu aș mai întreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei. Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta.

Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta.„, a mai adăugat Irinel Columbeanu, conform Viva.

Vezi și: Romanița Iovan rupe tăcerea despre prietenia și ajutorul acordat lui Irinel Columbeanu: "Lucrurile acestea trebuie să rămână personale"

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel