Irinel Columbeanu dă cărțile pe față, după ce s-a spus că a fost contactat de Mr. Pink: „Nu m-a sunat deloc, deși are telefonul meu”

Data publicării:

Irinel Columbeanu spune că nici fosta soție sau actualul ei partener nu au luat legătura cu el, după ce a ajuns la azil.

Irinel Columbeanu a avut o nouă apariție în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV, unde a făcut noi dezvăluiri cu privire la viața pe care o trăiește în prezent. Recent, a apărut în presă un zvon care spunea faptul că Mr. Pink l-ar fi sunat pe acesta și i-ar fi propus să meargă în America, acolo unde el s-ar ocupa de toate cheltuielile pentru azil și medicamente. Se pare încă că fostul milionar și-ar fi dorit o astfel de abordare din partea partenerului Monicăi Gabor, însă spune el, nimic din aceste lucruri nu sunt reale. Nici Monica, dar nici Mr. Pink, nu l-au contactat până acum. 

„Nu m-a sunat deloc Mr. Pink, deși are telefonul meu și dacă aș accepta această invitație care nu există, nu aș fi putut, pentru că doctorii mi-au spus că nu mai e bine să călătoresc cu avionul, până la Los Angeles e un zbor foarte lung. Am mai auzit niște zvonuri, dar toate la timpul lor.”, a declarat Irinel Columbeanu, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Citește și: Leo de la Strehaia vrea să-l facă cumnat pe Irinel Columbeanu. „Prințul” vrea să-i dea mâna surorii sale, Olga

Vorbește frecvent cu Irina

Irinel Columbeanu consideră că fosta soție și-a luat orice responsabilitate prin faptul că a „delegat-o” pe fiica sa să se ocupe de această situație. În acest fel, fostul afacerist spune că Irinuca îl sună aproape săptămânal la telefon pentru a vedea care este starea sa de sănătate și cum se descurcă. De asemenea, acesta a confirmat din nou faptul că doar fiica sa a ajutat-o financiar, din partea celor apropiați, oferindu-i suma de 200 de dolari, din economiile strânse de ea până atunci. 

„Vorbesc cu Irina săptămânal, e o diferență de 10 de ore de care eu țin cont și stau pregătit dacă mă sună, să răspund. Cred că Monica i-a delegat Irinei multe, inclusiv să țină legătura cu mine și să mă ajute în măsura posibilităților. Irina mi-a trimis 200 de dolari din economiile ei, eu am fost foarte impresionat, suma nu contează, i-am mulțumit.”, a continuat acesta.

Pe aceeași temă: Cum acoperă Irinel Columbeanu costurile azilului. Oamenii îi sar în ajutor cu donații: „Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli”

Fostele iubite nu l-au contactat

Nu doar Monica Gabor nu i-a dat niciun semn, ci nici alte foste partenere de viață, precum ar fi Anna Lesko, spune Irinel Columbeanu. Bărbatul se arată a fi însă extrem de disponibil oricărui apel primit, astfel încât acesta așteaptă cu sufletul deschis orice dialog cu persoanele care au însemnat odată ceva în viața sa. 

„Pe Anna Lesko o urmăresc pe Instagram, ăsta a fost singurul mod de a comunica. Nu vreau să fac niciun proces de intenție. Dacă intenția lor există, eu oricând aș răspunde la orice mesaj. Sunt oameni care au sărit în ajutor, medicamentația a rămas aceeași, nu am voie să beau cafea, asistentele de acolo sunt foarte drăguțe.”, a continuat acesta.

VEZI și: Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat: „S-a acomodat. L-au și vizitat niște prieteni”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel