Cum acoperă Irinel Columbeanu costurile azilului. Oamenii îi sar în ajutor cu donații: „Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli”

Data publicării:

Irinel Columbeanu nu dispune de suficienți bani pentru costurile alocate azilului, astfel încât oamenii i-au sărit în ajutor.

Informația cum că Irinel Columbeanu a ajuns la azil i-a îngrijorat pe toți cei care l-au cunoscut sau i-au fost aproape de-a lungul vieții fostului milionar. Cu toate acestea, bărbatul spune că se simte foarte bine și liniștit cu actualele condiții de viață, chiar dacă acum nu mai dispune de luxul de odinioară. Problema vine însă din faptul că fostul soț al Monicăi Gabor nu are o pensie suficient de mare care să-i acopere cheltuielile de acolo, astfel încât acesta este norocos datorită faptului că oamenii îl recunosc aproape oriunde merge. Proprietarul azilului spune, așadar, faptul că i-a făcut mai multe reduceri deja acestuia, iar partea cea mai bună este că oamenii au empatizat foarte mult cu starea sa actuală, oferindu-se să-i dea mai multe donații.

„În primul rând, am făcut o reducere pentru toate costurile dânsului la noi. Ne cunoaștem de mult timp, suntem buni prieteni. Mai departe, la noi va sta cât timp crede dânsul. Are o pensie mică, nu una mare, dar sunt sigur că toți prietenii lui și toate cunoștințele îi vor întoarce toate aceste lucruri bune pe care și el le-a făcut pentru ei de-a lungul timpului. Cu siguranță totul va merge bine. Am observat, în ultimele zile, că am primit multe telefoane de la persoane ce vor să facă donații pentru dânsul.”, a declarat Ion Casian, proprietarul azilului unde Irinel Columbeanu este în prezent, potrivit spynews.

Citește și: Ce a făcut Irina Columbeanu după ce tatăl ei a ajuns la azil

Nu regretă faptul că și-a cheltuit toți banii

În trecut, Irinel Columbeanu se bucura de o viață de lux, de o vilă pe măsură și de compania frecventă a diferitelor domnișoare care mai de care mai atrăgătoare. Acesta era invidiat pe vremuri pentru opulența în care trăia, motiv pentru care acesta spune că nu regretă nicio clipă cheltuielile făcute la vremea aceea. Chiar dacă este conștient de faptul că ar fi putut să strângă averea dobândită altădată, fostul soț al Monicăi Gabor s-a bucurat din plin de traiul pe care banii i l-au adus pe vremuri.

„Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli făcute, dar nu îmi pare rău.”, a declarat Irinel Columbeanu, în urmă cu puțin timp.

Te-ar putea interesa și: Câți bani scoate Irinel Columbeanu din buzunar pentru cazarea la azilul de bătrâni în care s-a mutat: „S-a acomodat. L-au și vizitat niște prieteni”

Plănuiește să scrie o nouă carte

Pe viitor, Irinel Columbeanu își propune să scrie o nouă carte, unde nu doar că vrea să-și relateze cât mai bine posibil viața, dar își dorește, de asemenea, să-ți țină cât mai mult mintea și memoria în mișcare, un lucru extrem de important, odată cu înaintarea în vârstă. 

„Pe câteva vi le-am dezvăluit, să continui să scriu o carte. Am exersat și memoria și concentrarea cu această ocazie. Am grijă să scriu corect gramatical și în mesaje. Visul meu e să revitalizez proiectul pe care l-am avut cu cimentul de la hotelul din Predeal. Nu a fost să fie, m-a distrus financiar, din păcate.”, a mai spus fostul soț al Monicăi Gabor.

VEZI și: Irinel Columbeanu a suferit două AVC-uri. Care este starea de sănătate a fostului milionar: „Trebuie monitorizat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel