Monica Tatoiu, reacție furibundă după ce Irinel Columbeanu a rămas fără avere: „Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii”

Data publicării:
Monica Tatoiu, Irinel Columbeanu / captură video YouTube
Descriere foto: Monica Tatoiu, Irinel Columbeanu / captură video YouTube

Monica Tatoiu a răbufnit după aflarea veștii că Irinel Columbeanu a rămas fără avere și s-a mutat la azil. 

 


Cele mai discutate subiecte ale ultimelor zile au fost situația lui Irinel Columbeanu, proaspăt mutat la azil, după ce și-a pierdut averea și a început să se confrunte cu probleme de sănătate, dar și scandalul în care este implicat Dorian Popa, care ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. 

Monica Tatoiu, om de afaceri și fostă profesoară de matematică, a răbufnit și a avut un îndemn pentru toți românii. 

„Energia e consumată greșit de cei care se preocupă de Irinel Columbeanu sau Dorian Popa. Nu e relevant subiectul Columbeanu, dar observ, totuși… Dacă asta e dezbaterea pe plan românesc, ajungem la sapă de lemn.

Din păcate, așa e populația, nu are educație financiară suficient, nu are educația trăirii pe mâine. Ce zice românul? Lasă că o fi cumva… Lasă, maică, mă urc eu beat la volan, ce se poate întâmpla? Lasă, maică, mai bem o palincă. Așa se ajunge la sapă!”, a declarat Monica Tatoiu pentru fanatik.ro.


Cât despre situația financiară a lui Irinel Columbeanu, Monica Tatoiu a avut unele lucruri de menționat, amintind faptul că acesta a moștenit o avere considerabilă de la părinții săi, pe care i-ar fi gestionat prost. 

„Care om de afaceri? Știm de unde au venit banii. Banii nu i-a ținut Columbeanu, au fost și pe afară, în străinătate (n. red.: face aluzia la epoleții și cercurile în care s-ar fi învârtit tatăl lui Irinel), înțelegi ce spun”, a mai zis Monica Tatoiu.


Femeia de afaceri avertizează românii pentru anii ce vor urma


În contextul crizei financiare care se anunță în următoarea perioadă, Monica Tatoiu atrage atenția asupra mentalității pe care ar avea-o tânăra generație și despre lipsa dorinței de a munci. 


„Discutăm în 2025, o să vedeți atunci ce ne va aștepta. Românii trăiesc iresponsabil, pe datorie. Tâmpiții fac umbră pământului degeaba… Trăim de azi pe mâine pe datorie, ce spune românul? De ce să mă duc să muncesc pe 2.000 de lei, mai bine stau și primesc de colo, de colo. Toată generația asta, milenialii, dar și generația Z… Toată generație e de iresponsabili, că nimeni nu se întreabă, de unde vin banii, măi?”

 

 

Ce pensie primește Irinel Columbeanu lunar: „Am vândut tot. Am crezut că o să-mi revin”

Irinel Columbeanu a dezvăluit recent faptul că încasează și o pensie minimă din partea statului român,pe care nici măcar nu o vede, pentru că are poprire pe cont, din cauza datoriilor pe care le-a acumulat de-a lungul timpului. 

„Primesc o pensie de 1.976 de lei pe lună, dar am poprire la bancă pe pensie!

Romanița m-a ajutat să-mi plătesc chiria la ultimul apartament, pe care l-am avut într-un complex rezidențial. În prezent, nu mai dețin nicio proprietate. Acum, însă, Romanița nu m-a mai ajutat, nici Monica, deloc”, a dezvăluit Irinel Columbeanu, în podcastul lui Serghei Mizil.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel