Irinel Columbeanu, adevărul despre datoriile Monicăi Gabor: „Să se ducă în America după bani”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video youtube/ Kanal D
Descriere foto: Captură video youtube/ Kanal D

Irinel Columbeanu a sărit în apărarea fostei sale soții, după ce avocata acesteia i-a lansat grave acuzații.

Irinel Columbeanu a intervenit în subiectul care circulă în ultima vreme în spațiul public. Concret, avocata care ar fi reprezentat-o pe fosta sa soție în procesul de judecată, după despărțire, a declarat faptul că aceasta are datorii uriașe față de ea, în jur de 70.000 de euro. Tripona Murgu spunea recent faptul că nu a reușit să recupereze decât o sumă modică, deoarece Monica Gabor are toate conturile din România goale. În acest sens, fostul partener de viață al vedetei a intervenit în scandal și, spre surprinderea tuturor, îi ia apărarea frumoasei șatene.

”Procesul pe care l-a avut Monica cu mine și în care a apărat-o această persoană, numită profesionistă… Eu nu m-aș da pe mâna unui asemenea profesionist, mai ales că face publice asemenea informații. Noi nu ne-am judecat decât pe încredințarea minorului, a Irinei. Și toată lumea știe că respectiva încredințare nu a avut loc către Monica, ci către mine. Din moment ce tu i-ai pierdut procesele, cum poți să îi pretinzi niște bani pentru niște prcese pe care tu nu le-ai câștigat?” a declarat Irinel Columbeanu potrivit Fanatik.

„Nu prea am văzut-o pe la procese”

Mai mult, la rândul său, Irinel Columbeanu a lansat mai multe acuzații cu privire la avocata fostei sala soții, care „nu a fost prezentă nici la procese”. În final, fostul om de afaceri spune că această datorie nu are cum să fie reală.

”Această profesionistă se face că uită de faptul că obiectul procesului nu a fost divorțul, ci custodia fetiței. Această femeie a fost la mine în faimoasa casă când Irina a fost `executată` de executorul judecătoresc. Am văzut-o atunci, dar nu prea am văzut-o pe la procese. 

Din partea mea nu ar fi avut cum să primească că ar fi fost ilegal sau conflict de interese. În ceea ce o privește pe Monica, nu sunt mandatat de către ea să fac declarații cu plata sau neplata. Eu atât vă spun, că sunt niște bani care nu au cum să fie datorați.” punctează fostul soț al Monicăi Gabor.

Irinel Columbeanu își lansează a patra carte în China. Volumul va fi scris împreună cu fiica sa: ”I-am propus să-l scrie ea”

 

„Să se ducă în America după bani”

”Am văzut că subiectul ia din ce în ce mai mare amploare și nu îmi explic de ce, ceea ce m-a făcut să comentez în sinea mea că sunt niște meserii pe care nu le admir… Sunt revoltat de atâta lipsa de profesionalism și de amatorism. De altfel cum am gândit și pe parcursul proceselor, pentru că am văzut în ce măsură contribuie sau nu la apărarea intereselor Monicăi sau nu. Să se ducă în America după bani.

Mi se pare penibil. Zici că ai un contract care constituie titlul executoriu pe baza căruia pretinde banii… Du-te în brațe cu o decizie favorabilă clientului tău ca avocat și atunci nu mai zice nimeni nimic. Dar, când nu ai o asemenea victorie în portolofiu, cam scumpă o simplă reprezentare.” a mai declarat el.

Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani. Este vorba despre mii de euro

 

Care sunt declarațiile controversate ale avocatei

Din suma de 70.000 de euro pe care avocata pretinde că o are de recuperat de la iubita lui Mr. Pink, aceasta spune că a reușit să obțină puțin peste 4000 de euro. Mai mult, femeia declara faptul că nu o voia pe Monica inițial ca și clientă, doar că i-a fost milă de ea.

„Nu am recuperat nimic. Am găsit într-un singur cont, în România, o suma derizorie, de doar 4500 de lei. Aceia i-am recuperat. Nu știu ce face în America, unde își ține banii. Problema e că dacă nu are nimic pe numele ei e greu. E vina mea, că am mers pe încredere, trebuia măcar jumătate din onorariu să-i cer, ca să mergem mai departe. Dar ea se plângea că nu are, că stă cu chirie. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil”, a spus Tripona Murgu pentru playtech.ro.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: Nu m-a anunțatGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel