Cum își câștigă Irina Columbeanu proprii bani. Este vorba despre mii de euro

Data publicării:
Sursa foto: Irina Columbeanu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Irina Columbeanu, Instagram

Irinel Columbeanu a dezvăluit din ce câștgă bani fiica sa.

Irina Columbeanu, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, își câștigă deja proprii bani, chiar dacă are doar 15 ani. Și nu vorbim despre sume mici, ci despre mii de euro. Se pare că Irinuca are o pasiune pentru pictură, pasiune pe care părinții ei i-au descoperit-o de la vârsta de 5 ani, moment din care aceasta a adunat o colecție impresionantă de tablouri. După ce s-a mutat peste ocean, cu mama sa, fata și-a luat toate tablourile cu ea și a decis să le pună la vânzare. În acest fel, fiica lui Irinel Columbeanu a reușit să strângă o sumă impresionantă de bani, cea mai scumpă pictură fiind vândută cu 3.000 de euro, potrivit impact.ro

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a declarat fostul om de afaceri de la Izvorani, potrivit sursei citate.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu a dat-o de gol: Nu m-a anunțat

Cât a reușit să strângă până acum Irina Columbeanu din tablourile pictate de ea

Tot potrivit sursei citate, fiica Monicăi Gabor a reușit, până acum, să adune suma de 10.000 de euro, doar din picturile realizate de ea. După cum a dezvăluit chiar tată ei, tablourile pot fi văzute pe contul de Instagram al adolescentei.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Ce pasiuni și-a descoperit Irina Columbeanu în America

Tatăl ei spune că tot în America, Irina și-a descoperit și pasiunea pentru atletism, în România neavând posibilitatea să practice acest sport. Aceasta se antrenează intens e câteva ori pe săptămână, iar, în paralele, se pregătește și pentru a lua carnetul de șoferi.

„A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”, a completat acesta.

Mr. Pink i-a distrus Monicăi Gabor cel mai mare vis. Irinel Columbeanu a dezvăluit tot: Nimeni nu știa

Meseria pe care fiica Monicăi Gabor vrea să o aibă în viitor

Fostul om de afaceri a dezvăluit și care este meseria pe care Irinuca vrea să o urmeze în viitor. 

„În ultimul timp se ocupă cu niște simulări de procese, pe care le dau, nu știu exact în ce constau. La ei, învățământul e diferit. Înainte își dorea să fie medic, acum vrea să devină avocat”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Cum s-a decis Irinel Columbeanu să-și lase fiica să se mute în America

Irinel Columbeanu a dezvăluit toată povestea ce l-a determinat să o lase pe Irina să trăiască alături de mama sa, în America, unde s-a mutat deja de 4 ani. Fostul afacerist spune chiar că a fost certat de Mr. Pink. iubitul Monicăi Gabor, din cauza faptului că acesta nu voia să își lase fata să locuiască peste ocean. Chiar dacă i-a fost greu să renunțe la Irina, el a decis aproximativ jumătate de an mai târziu că este mai bine ca fata să locuiască cu mama ei. Toată povestea a fost relatată în ultimul volum al cărții lui Irinel Columbeanu, care urmează să fie publicat.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo”, a declarat Irinel Columbeanu pentru playtech.ro

Citește continuarea AICI.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel