Irina Loghin nu mai mănâncă, de aproape 50 de ani, carne. ”Secrete” din bucătărie

Data publicării:
Irina Loghin, foto Facebook
Descriere foto: Irina Loghin, foto Facebook

Irina Loghin a dezvăluit care sunt obiceiurile alimentare care, de-a lungul anilor, au ajutat-o să se mențină într-o formă de invidiat.

„De obicei (n.r. de Crăciun), nu gătesc porc, pentru mine carnea este departe”, a spus Irina Loghin, precizând ulterior că a renunțat să mai mănânce carne. „Foarte rar mai mănânc câte un piept de pui, dar rar și nu mănânc de plăcere, ci când nu am de ales, când sunt în deplasare”, a explicat Irina Loghin la Antena 3, potrivit DC News.

„Fac sarmale de pește de Crăciun și tot felul de salate, ghiveci cu tot felul de legume. Avem un fin care ne face cozonac. Sarmalele de pește nu lipsesc. În seara de Crăciun, fac plăcintă cu mere cu multă scorțișoară. Pun foarte mult măr pe care îl tai felii, nu îl dau prin răzătoare. Le dau cu puțină miere și le pun între blat și rămân merele acelea caramelizate cu acea miere care se înmoaie puțin și este extraordinar de gustoasă și bună această plăcintă”, a mai spus Irina Loghin. 

„Iubesc animalele. Nu am fost carnivoră niciodată. Când eram acasă, o pasăre dacă tăia mama, nu voiam să văd! Nu mai mănânc carne de 40 și ceva de ani, aproape 50!”, a dezvăluit Irina loghin.

Mișcarea este „secretul” ei. „Întotdeauna mi-am arătat vârsta. Mișcare foarte multă! Zi de zi! Deci, mișcarea este sfântă pentru a te menține sănătos. Simt și eu anii, dar mișcarea este extraordinară, mă ajută foarte mult”, a zis artista.

 

Citește continuarea pe DC News.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel