Irina Loghin este în doliu. Artista este devastată de durere: „S-a prăpădit...”

Data actualizării: | Data publicării:

Fericirea Irinei Loghin a fost umbrită de o tragedie, care a avut loc chiar în familia artistei. 

Irina Loghin trece prin momente cumplite. Artista este în doliu, după ce și-a pierdut sora, însă, în același timp, trebuie să se pregătească și de botezul nepoatei sale de doar trei luni de zile. Celebra solistă de muzică populară provine dintr-o familie cu 6 frați, aceasta fiind penultima născută de părinți. Nu este prima dată însă când solista trece printr-o asemenea încercare cumplită, întrucât în urmă cu câțiva ani aceasta și-a pierdut o altă soră, care avea grave probleme de sănătate. Așadar, chiar dacă venirea pe lume a micuței este cea mai importantă veste a momentului pentru Irina Loghin, fericirea i-a fost umbrită de această întâmplare teribilă. 

„Da, sunt foarte bucuroasă că Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și am devenit bunică, dar acum nu pot vorbi, pentru că mi-a murit cineva din familie. Sunt în doliu după o soră care s-a prăpădit…', a declarat Irina Loghin, pentru viva.ro.

Poate te interesează și: Ce dietă ține Irina Loghin, la 83 de ani: „Nu aş renunța la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

 

Irina Loghin, bunică la 83 de ani

Familia Irinei Loghin s-a mărit, de curând, după ce fiica artistei a adus pe lume o fetiță. În acest sens, celebra solistă a devenit pentru prima dată bunică la vârsta de 83 de ani. Vedeta se arăta a fi în culmea fericirii zilele trecute, când mărturisea faptul că și-a dorit cu orice preț un nepot. Fiica acesteia a încercat în repetate rânduri să aducă pe lume un copil, însă minunea s-a întâmplat abia acum. 

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți. Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică”, a spus Irina Loghin, pentru UNICA.RO, fericită că a devenit bunică.

Citește și: Ce obicei are Irina Loghin după ce apune soarele: ”Nu mi-e frică să fac asta!”. Nu renunță la el nici în vacanță

 

Ce sfat i-a dat artista fiicei ei, după ce a devenit mamă

Artista i-a oferit deja și primele sfaturi importante fiicei ei, cu privire la modul în care trebuie să o crească pe cea mică. Aceeași regulă a respectat-o și artista, la rândul său, și a dat roade, spune ea. 

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc’. Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață”, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru UNICA.RO, după ce a devenit bunică.

VEZI și: Cât cere Irina Loghin pentru un eveniment privat. Prețul este doar pentru o oră

 

Fiica Irinel Loghin a urmat un tratament

Fiica celebrei artiste a încercat de foarte mult timp să aducă pe lume un copil. În acest sens, femeia a urmat mai multe tratamente și a cerut recomandările specialiștilor. 


”Dorim ca anul acesta să-i facem un nepoțel mamei. Ne chinuim foarte mult să-i îndeplinim dorința. Am mers la medic, urmez un tratament. Medicii fac și ei ce pot, acum trebuie să mai vrea și Dumnezeu. Nu e o problemă medicală, suntem sănătoși amândoi, dar bebelușul se lasă așteptat”, a declarat Irinuca la Antena Stars, în 2021. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel