Irina Fodor, la un pas să fie răpită în America Express: „Mi-a dat fiori. Pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri”

Data publicării:

Irina Fodor a dezvăluit o parte din experiența trăită la America Express. 

America Express nu a pus la încercare doar aptitudinile psihice și fizice ale concurenților, ci ale întregii echipe de producție, de la operatori, reporteri, până la prezentatoare. Irina Fodor spune că a trăit intens fiecare clipă din competiție, iar provocările nu au lipsit nici ele. Aceasta a fost la un pas să fie răpită în Mexic, moment în care cei de la echipa de securitate au luat imediat atitudine. 

„A fost un moment care mi-a cam dat fiori, să îți spun sincer. Eram într-o piațetă, așteptam concurenții, când cel care ne supraveghea, de la echipa de securitate, s-a schimbat la față și ne-a spus că trebuie să plecăm de acolo exact în momentul acela. Nu ne-a lăsat să mai strângem pupitrul, pur și simplu ne-a luat pe sus și ne-a băgat la parterul unei clădiri, într-o cafenea. Ce m-a speriat mai tare a fost că LPA-ul (adică un translator, un ghid local, arondat echipei noastre) a zis că lui îi e teamă și nu ar mai vrea să continue în proiectul nostru.

Am aflat între timp și ce se întâmplase: niște indivizi ne făceau poze și se pare că aceasta este strategia atunci când vor să documenteze o posibilă victimă, ca să afle dacă și ce răscumpărare pot primi. Bine, nu s-a dovedit până la urmă dacă a fost o alarmă falsă și oamenii ne făceau poze din curiozitate sau dacă într-adevăr erau motive de îngrijorare, dar a fost bine că s-au luat masuri de precauție rapid.”, a declarat Irina Fodor, potrivit viva.

Te-ar putea interesa și: Ozana Barabancea refuză cu desăvârșire participarea la America Express: „Eu sunt prea doamnă. Hai să ne revenim”

 

„Cu teama asta mi-a fost un pic greu să lupt”

Irina Fodor spune că deja s-a obișnuit cu ritmul alert al competiției și cu orele de odihnă extrem de reduse. Totuși, față de sezoanele trecute, îndrăgita prezentatoare spune că America i-a adus niște noi temeri, pe care până atunci nu le mai experimentase.

Clar, ritmul e același pentru toată lumea: un mic dejun pe fugă, toată ziua în cursă și câteva ore pentru odihnă noaptea. Dar m-am obișnuit cu agitația asta, mai greu mi-a fost să mă adaptez, sezonul acesta, la sentimentul de nesiguranță din țările pe care le-am traversat. Dacă îți poți antrena cumva corpul să ducă toate provocările fizice, gândurile nu prea poți să le controlezi.

Și astea erau alimentate de toate poveștile despre răpiri, răfuieli între carteluri, animale sălbatice periculoase, insecte și șerpi veninoși, pe care le auzeam ba de la echipa de securitate, ba de la localnici. Cu teama asta mi-a fost un pic greu să lupt, pentru că îmi doream să fim cu toții bine și să ne întoarcem sănătoși acasă. Dar cineva, acolo sus, a avut grijă de noi.

Pe aceeași temă: Unde se va filma noul sezon America Express: „Nu e mai sigur, din contră”. Ce vedete sunt deja pe lista producătorilor

 

Ce spune despre echipa câștigătoare

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură marea finală America Express, care e din ce în ce mai aproape. Trei cupluri de vedete au mai rămas în cursă, iar oamenii sunt curioși să afle cine sunt cele două celebrități care au câștigat titlul cel mare. 

„Pot să îți spun că a câștigat o echipă puternică, competitivă, care s-a bucurat din plin de experiența absolut de neegalat a cursei „America Express.”, a mai spus ea. 

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concurenți în noul sezon America Express! „Îi vom cam bate pe toți”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel