Irina Cristescu, expoziție la MoBU Art 2023 / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Cristescu, pictoriță
EXCLUSIV
Descriere foto: Irina Cristescu, pictoriță

Spectacola difuzează marți, 30 mai, de la ora 19:00 vernisajul pictoriței Irina Cristescu, care a avut loc la Târgul Internațional de Artă Contemporană București - MoBU. 

Spectacola vă prezintă un interviu inedit cu pictorița Irina Cristescu. 

Cele mai recente lucrări create de  Irina Cristescu au putut fi admirate la MoBU - Târgul Internațional de Artă Contemporană București, desfășurat în perioada 19-28 mai 2023. În această serie de lucrări, artista a beneficiat de mentoratul celebrului artist și profesor clujean, Ioan Sbârciu.

Colecția de picturi a Irinei Cristescu a fost alcătuită dintr-un ansamblu captivant de lucrări care explorează complexitatea psihicului uman. Fiecare pictură oferă o perspectivă unică asupra unor teme diferite, precum anxietatea emoțională, influențele externe, trauma psihologică, autocunoașterea și eșecul comunicării. Această colecție folosește o varietate diversă de tehnici și medii pentru a crea adâncime și subtilitate, invitând astfel privitorul să reflecteze asupra propriei experiențe și emoții.

Despre Irina Cristescu:

Irina Cristescu s-a născut în anul 1991, în Cluj-Napoca, România. În anul 2006, a decis să se mute în Elveția pentru a urma cursurile Institutului Le Rosey. Apoi, în 2010, a părăsit Elveția și s-a stabilit în New York, unde a studiat la Parsons School of Design. Mai târziu, s-a întors în București, unde a absolvit cursurile Universității Naționale de Arte și a obținut titlul de masterand în arte vizuale.

Irina se specializează în realizarea de portrete ale umanității, iar pasiunea sa constă în explorarea naturii umane prin intermediul stărilor trecătoare pe care le identifică ca având valoare universală în psihologia umană.

 

VIDEO:

 

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă puteți abona la notificările site-ului www.spectacola.ro   și să ne urmăriți pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201            
              

 


Ne găsiți și pe rețelele de socializare:        

Facebook: https://www.facebook.com/spectacola            

Instagram: https://www.instagram.com/spectacola/?hl=en              

Site: https://www.spectacola.ro/             

TikTok: https://www.tiktok.com/@spectacola             



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Arta


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel