Ionuț Dolănescu, scandal de proporții cu vecinii, după ce a renovat casa tatălui său: „Sunt dezgustat de tot ceea ce se întâmplă”

Sursa foto: Ionuț Dolănescu, Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Dolănescu, Facebook

Ionuț Dolănescu a încheiat scandalul cu fratele său, însă acum se pare că a dat de noi probleme.

Ionuț Dolănescu și fratele său, Dragoș, s-au judecat ani de zile după moartea tatălui lor, astfel încât instanța a fost nevoită să decidă cine rămâne cu vila regretatului artist, pe care amândoi și-o doreau cu ardoare. În acest sens, fratele cel mare, Ionuț, a fost cel care a reușit, în final, să beneficieze de imobilul în care tatăl său și-a petrecut cei mai frumoși ani din viață. Acesta a făcut ample renovări, astfel încât să se poată muta în locuință și să dispună de toate condițiile, însă se pare că artistul a dat de noi probleme. Se pare că vecinii i-au pus gând rău lui Ionuț, pe care-l acuză că de faptul că nu a ținut cont de lege atunci când a făcut aceste renovări și a înălțat locuința prea mult.

„În general, eu mă am bine cu toți vecinii, mă cunosc cu ei de când eram copil. După ce s-a terminat procesul cu Dragoș, am dorit să păstrez casa, s-o renovez, să-i redau frumusețea, noblețea și splendoarea de altă dată. Intențiile mele au fost bune. Vecina mea susține o aberație! Doamna Narcisa se dă și avocată dar, de fapt, nu este avocată. Ea susține că am înălțat casa cu doi metri jumate, nu aveam cum să fac asta pentru că proiectul inițial, aprobat de Primăria București, a fost să transform podul în mansardă.

E o aberație ce susține dânsa, că m-am înălțat cu doi metri jumate peste aprobarea primăriei, e ca și cum aș mai fi construit un etaj. Ceea ce nu e adevărat! Casa nu s-a înălțat deloc! Singura diferență constă în faptul că acoperișul era învelit cu țiglă, iar acum e acoperit cu tablă.(…) E aberant ceea ce susține vecina Narcisa că am înălțat casa. O altă aberație e că-i iau soarele. Soarele răsare din partea de este, mai precis din spatele casei în care locuiește doamna Narcisa. Ar trebui să zic eu că-mi ia lumina, dar nu pot să fac acest lucru pentru că aceasta casă datează acolo de 100 ani.”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

VEZI și: Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu. Unde mergeau cei doi atunci când voiau să fie singuri

„Sunt ușor dezgustat de tot ceea ce se întâmplă”

Ionuț spera să se mute cât mai curând cu familia sa în casa regretatului său tată, întrucât, condițiile în care acesta locuiește acum nu sunt cele mai confortabile. Chiar dacă toamna trebuia să-l găsească în casă nouă, acum acesta nu știe dacă situația va lua o mai mare amploare, întrucât, susține el, numele i-a fost implicat în foarte multe scandaluri în ultima vreme, fără vreun motiv întemeiat.

„Noi stăm în casa mamei mele care e drăguță pentru mama, dar incomodă pentru noi. Are doar două dormitoare și trebuie să stăm șase suflete, trei adulți și trei copii, în două camere. Vă dați seama că ne-am cam chinuit în ultima perioadă și speram să mă mut cât mai curând. Chiar aș fi vrut ca în luna septembrie, cu ocazia festivalului tatălui meu, să fac o inaugurare frumoasă. Mâ gândeam să-i pun și un bust tatălui în fața casei.  

Dar am sistat lucrările pentru că autorizația de construcție expiră. Dar mai am doar de zugrăvit și de pus parchetul. Deocamdată sunt ușor dezgustat de tot ceea ce se întâmplă, numele meu e terfelit în continuare și mi se aduc injurii. Nu înțeleg oamenii care vor să facă cu tot dinadinsul rău pentru că nu i-am prejudiciat cu nimic, nu le-am luat nici soarele.”, a mai spus Ionuț Dolănescu.

VEZI și: Noi detalii despre starea de sănătate a Mariei Ciobanu. Ionuț Dolănescu a răbufnit: „Nu scrii că a murit și ea e bine, sănătoasă”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 04 aug 2023, 11:21 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience