Nadia Comăneci s-a iubit cu Ion Dolănescu. Unde mergeau cei doi atunci când voiau să fie singuri

Data publicării:
Sursa foto: Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, facebook/ colaj foto Spectacola
Descriere foto: Sursa foto: Nadia Comăneci și Ion Dolănescu, facebook/ colaj foto Spectacola

Nadia Comăneci și Ion Dolănescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste. Acum s-a aflat locul în care mergeau cei doi când voiau să fie singuri. 

Toată lumea îi știe pe Nadia Comăneci și Ion Dolănecu, însă puțini sunt cei care știu că cei doi s-au iubit și au format un cuplu, în anii 80. Încă de pe atunci se zvonea că marea sportivă și artistul se gândeau și la căsătorie. 

Unde mergeau Nadia Comăneci și Ion Dolănescu atunci când voiau să fie singuri

Ion Dolănescu ar fi fost îndrăgostit până peste cap de marea campioană. Cu toate astea, artistul nu a reușit să ajungă cu ea la altar. Între cei doi era o diferență de 17 ani, dar asta nu i-a împiedicat pe cei doi să formeze un cuplu. La vremea respectivă, Nadia Comăneci avea doar 25 de ani. Exceptând acest aspect, Nadia Comăneci și Ion Dolănescu au fost împreună timp de patru ani de zile. 

Potrivit unor surse apropiate din anturajul cuplului de la acea vreme, cei doi aveau un loc secret atunci când voiau să fie singuri. Mai exact, Nadia Comăneci și Ion Dolănescu mergeau pe litoral sau chiar la unul dintre finii lui Dolănescu, un bărbat care trăia în Garoafa, undeva lângă Focșani. 

„S-au iubit enorm, în ciuda diferenței de vârstă. Nadia era nelipsită de la petrecerile lui. Când voiau să fie doar ei doi, plecau la Garoafa”, a spus un apropiat, acum ceva timp, pentru click.ro

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri emoționante despre ultimele luni din viața regretatului artist

Ion Dolănescu avea să lase un mare gol în sufletele celor dragi din familie, dar și în sufletele fanilor săi, atunci când a părăsit această lume. Această tragedie i-a luat prin surprindere pe toți, întrucât artistul avea planuri mari de viitor și plănuia să revină în atenția publicului cu noi melodii. La 14 ani de la moartea acestuia, Ionuț Dolănescu scoate la iveală detalii emoționante din ultimele luni din viața regretatului artist. Acesta spune că nu a primit niciun semn de la tatăl său, care să-l avertizeze cu privire la lucrurile ce aveau să urmeze. 

„Mai devreme sau mai târziu, toți avem parte de o anume întâlnire. Însă, tata, modelul meu în viață, nu-mi dăduse niciun semn că își încheiase în vreun fel socotelile cu viața! Dimpotrivă, la 65 de ani, cât avea la acel moment, avea planuri noi, și pe plan personal, dar și profesional”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel