Ioniță de la Clejani, prima reacție după ce s-a speculat că el și Viorica diorțează: "Nu ne este ușor"

Data publicării:
Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa instagram
Descriere foto: Viorica și Ioniță de la Clejani, sursa instagram

Ioniță de la Clejani a făcut primele declarații despre divorțul de Viorica.

După ce Viorica de la Clejani a fost să cânte la botezul copilului lui Augustin Viziru fără soțul ei, au apărut tot felul de zvonuri legate de un posibil divorț între ea și Ioniță de la Clejani.

 

Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor. De ce a avut artista nevoie de perfuzii

 

La câteva zile după aceste speculații, Ioniță de la Clejani a decis să facă primele declarații cu privire la acest subiect. Artistul  a negat tot și susține că așa zisele tensiuni au apărut, pe fondul problemelor apărute în ultima perioadă. Totodată, Ioniță a precizat că sunt afectați din cauza faptului că nu mai avut concerte în ultima perioadă din cauza pandemiei de coronavirus.

„Suntem triști din cauza situației cu care ne confruntăm, nu ne este ușor. Plus că nu avem nici concerte. Nu este adevărat ce se spune că eu și Viorica divorțăm. Clejanii au fost tot timpul un subiect bun pentru public”, a declarat Ioniță de la Clejani, pentru playtech.ro

O dată cu ridicarea restricțiilor, Viorica și Ioniță și-au reluat activitatea, , iar motivul este cu siguranță unul de natură financiară.

„Cântăm toată vara. Ne bucurăm că avem cântări mai ales că am fost afectați și noi de pandemia asta. Avem nunți amânate de anul trecut”, a spus Ioniță de la Clejani, pentru sursa citată.

Fulgy are din nou probleme cu legea. Fiul Clejanilor s-a urcat la volan chiar dacă nu mai are permis de conducere



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel