Fulgy are din nou probleme cu legea. Fiul Clejanilor s-a urcat la volan chiar dacă nu mai are permis de conducere

Data publicării:
Fulgy, captura foto InstaStory
Descriere foto: Fulgy, captura foto InstaStory

Fulgy face ce face și are probleme cu legea. Ce a pățit din nou fiul Clejanilor?

După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise, acum fiul Clejanilor s-a urcat la volan fără permis. Chiar dacă timp de 3 săptămâni a dispărut din lumina reflectoarelor, Fulgy a revenit acum, dar are deja probleme cu legea. 


Fulgy riscă un nou dosar penal după ce s-a urcat la volanul mașinii tatălui său chiar dacă are permisul suspendat. Paparazzii CANCAN.RO l-au surprins pe Fulgy la o terasă de fițe din Capitală alături de Ioniță de la Clejani. La un moment dat, tâmărul s-a dus glonț la mașină și a mutat-o din fața restaurantului, chiar dacă nu mai are permis. 


Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au verificat camerele de supraveghere din zonă. 


”În data de 30.06.2021, Brigada Rutieră s-a sesizat din oficiu, în urma unui material de presă, cu privire la faptul că un tânăr în vârstă de 23 de ani a condus un autovehicul pe o stradă din Sectorul 3, în timp ce se afla în perioada în care, conform legii, nu avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.


În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză este cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența substanțelor psihoactive, aflat în instrumentarea polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere din data de 30.05.2021”, se arată în comunicatul Poliției, citat de CANCAN.RO


Fulgy neagă zvonurile că ar fi fost internat la clinica de reabilitare din Grădiștea. 


„În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.

 

Citește și: Fulgy a fost externat de la clinica de reabilitare. Fiul Clejanilor reia scandalul cu Alex Velea: „Nu e bine să te pui cu prostul”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel