Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor. De ce a avut artista nevoie de perfuzii

Data publicării:
Margherita de la Clejani, sursă foto instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursă foto instagram

La scurt timp după ce Fulgy a fost externat din centru de reabilitare, Margherita de la Clejani a ajuns pe mâna medicilor.

Fulgy a fost oprit săptămânile trecute de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

Ulterior, Fulgy a fost internat într-un centru de reabilitare, acolo unde a stat timp de două săptămâni. La scurt timp după ce Fulgy a fost externat, Margherita de la Clejani, sora artistului, s-a filmat cu o branulă în mână, în timp ce se afla la o clinică din București. Aceasta le-a explicat fanilor la InstaStory și motivul pentru care a ajuns pe mâna medicilor.

„Am ajuns pe aici să fac o terapie de revitalizare. Prin această perfuzie intră electroliții, amino-acizi, vitamine și tot ce are corpul nevoie. Fiecare dintre noi are nevoie de mai multă energie”, a explicat fiica Clejanilor.


Margherita riscă să ajungă după gratii

 

Margherita a fost implicată într-un accident rutier pe bulevardul Șincai, din Sectorul 4 al Capitalei în data de 23 mai 2020. Aceasta a condus sub influența drogurilor, chiar dacă a negat acest lucru. 


”Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine. Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a declarat Margherita de la Clejani.


Potrivit playtech.ro, procurorii au încheiat ancheta și au trimis dosarul în instanță. Margherita riscă pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani sau amendă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel