Dan Capatos, mesaj dur pentru Ioniță de la Clejani, după ce ”a mințit” că nu l-a reclamat pe Fulgy la Poliție: "Nu pot să tolerez"

Data actualizării: | Data publicării:
Dan Capatos și Ioniță de la Clejani, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Dan Capatos și Ioniță de la Clejani, sursa instagram/ colaj foto

Dan Capatos i-a transmis lui Ioniță de la Clejani un mesaj dur, după ce acesta  a spus că nu el l-a reclamat pe Fulgy, băiatul său, la Poliție.

Dan Capatos, prezentatorul de la Xtra Night Show,  a răbufnit, după ce într-una ediții în care fost prezent și Ioniță de la Clejani alături de Viorica, artistul a mărturisit că nu el a fost cel care și-a declarat fiul la poliție. Dan Capatos i-a citit comunicatul oferit de poliție, însă cântărețul a avut o reacție neaștptată și a precizat că acel mesaj nu e semnat și ștampilat și că  nu este adevărat că el l-a dus pe Fulgy pe mâinile organelor legii.

Imagini interzise cu Margherita de la Clejani. Vedeta a dansat lasciv pe mașina lui Fulgy /VIDEO

Ei bine, în emisiunea de aseară, Dan Capatos i-a transmis un mesaj dur lui Ioniță de la Clejani, dar i-a prezentat și dovada comunicatului oficial, astfel încât să iasă la iveală adevărul. În documentul respectiv se vede clar faptul că artistul este cel care și-a reclamat băiatul la poliție.

”Ne minți ca pe proști și orice relație am avea când ne minte cineva în față nu pot să trec peste asta. Asumă-ți mă faptele, că da, mă era fiul meu de necontrolat și m-am dus la poliție să reclam. Nu încerca că faci tam-tam, că nu vrei să intri în emisiune că a zis Capatos că eu am chemat poliția și să zică că n-am chemat eu poliția. Dacă la vârsta ta încă umbli cu minciuni ca la clasa a III-a, bă îmi pare rău, asta nu pot să tolerez”, i-a transmis Dan Capatos lui Ioniță de la Clejani la Antena Stars.

Viorica de la Clejani, acuzații grave la adresa fostelor iubite ale lui Fulgy: „Ajunsesem să le caut în geantă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel