Imagini interzise cu Margherita de la Clejani. Vedeta a dansat lasciv pe mașina lui Fulgy /VIDEO

Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

Margherita a încins tot internetul. Fiica Clejanilor, distracție maximă și dansuri pe mașini în miez de noapte. 

Margherita de la Clejani a oferit un spectacol de zile mari internauților. Frumoasa vedetă a dansat lasciv pe mașini, spre deliciul fanilor. Aceasta s-a distrat la maxim în miez de noapte și a dansat chiar pe mașina fratelui ei. 


Margherita a postat chiar pe contul ei de TikTok un videoclip în care își arată formele apetisante și este toată numai un zâmbet. Aceasta a dansat pe o manea și a transmis următorul mesaj: „Dușmanilor stați cuminți/Nu aveți cum să mă loviți/Nu vă țin puterile/Să clintiți valorile”. 

 

@margheritamorningstar

 

♬ sunet original - Margheritamoringstar


Ioniță de la Clejani a anunțat că fiul său este arestat pentru 29 de zile. 


În vârstă de 23 de ani, Fulgy trece prin clipe cumplite. Artistul a fost oprit în trafic și testat cu aparatul Drugtest. În urma investigațiilor s-a constatat că fiul clejanilor a consumat cannabis.


A urmat apoi o serie de declarații controversate, atât din partea lui Fulgy, cât și din partea părinților acestuia. S-a ajuns cu plângeri la poliție și, la un moment dat, s-a vehiculat chiar faptul că tânărul ar fi internat la psihiatrie. De asemenea, fiul Clejenilor l-a tras și pe Alex Velea în tot scandalul mediatic. 


„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.


Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show, în urmă cu câteva zile.

 

 

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Dată: 14 iun, 20:30 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play