Imagini interzise cu Margherita de la Clejani. Vedeta a dansat lasciv pe mașina lui Fulgy /VIDEO

Data publicării:
Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram
Descriere foto: Margherita de la Clejani, sursa foto Instagram

Margherita a încins tot internetul. Fiica Clejanilor, distracție maximă și dansuri pe mașini în miez de noapte. 

Margherita de la Clejani a oferit un spectacol de zile mari internauților. Frumoasa vedetă a dansat lasciv pe mașini, spre deliciul fanilor. Aceasta s-a distrat la maxim în miez de noapte și a dansat chiar pe mașina fratelui ei. 


Margherita a postat chiar pe contul ei de TikTok un videoclip în care își arată formele apetisante și este toată numai un zâmbet. Aceasta a dansat pe o manea și a transmis următorul mesaj: „Dușmanilor stați cuminți/Nu aveți cum să mă loviți/Nu vă țin puterile/Să clintiți valorile”. 

 

@margheritamorningstar

 

♬ sunet original - Margheritamoringstar


Ioniță de la Clejani a anunțat că fiul său este arestat pentru 29 de zile. 


În vârstă de 23 de ani, Fulgy trece prin clipe cumplite. Artistul a fost oprit în trafic și testat cu aparatul Drugtest. În urma investigațiilor s-a constatat că fiul clejanilor a consumat cannabis.


A urmat apoi o serie de declarații controversate, atât din partea lui Fulgy, cât și din partea părinților acestuia. S-a ajuns cu plângeri la poliție și, la un moment dat, s-a vehiculat chiar faptul că tânărul ar fi internat la psihiatrie. De asemenea, fiul Clejenilor l-a tras și pe Alex Velea în tot scandalul mediatic. 


„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.


Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show, în urmă cu câteva zile.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel