Ioana Grama și soțul ei au luat o pauză. Cei doi sunt la un pas de despărțire: „E o perioadă grea, nu mai merge”

Data publicării:
Ioana Grama și soțul ei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Grama și soțul ei, sursa foto Instagram

Ioana Grama trece prin momente grele. Bruneta este în pragul divorțului. 

Ioana Grama și soțul ei s-au căsătorit în urmă cu doi ani și au împreună o fetiță superbă. Chiar dacă mariajul lor părea desprins dintr-o poveste de iubire, iată că lucrurile dintre ei nu stau foarte bine. Anunțul a fost făcut chiar de faimoasa influenceriță pe contul ei de Instagram, după ce a fost întrebată de un urmaritor cum este relația cu soțul ei. 


„Am luat decizia de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

 

Cristina Șișcanu, criticată dur după ce a postat o fotografie în costum de baie. Ce detaliu rușinos au observat fanii/ FOTO


Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine”, a spus Ioana Grama pe Instagram.


Chiar dacă au decis să ia o pauză, cei doi încă se întâlnesc zilnic, se sprijină și comunică foarte bine de dragul fetiței lor. Ba mai mult, așa cum Ioana le-a spus fanilor au mers și la terapie de cuplu pentru a repara lucrurile. Chiar dacă nu au avut un motiv întemeiat, Ioana și soțul ei spun că această perioadă grea din relația lor vine din cauza unor mici neînțelegeri. 


„Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună.

 

Irina Rimes, dezvăluiri despre problemele financiare cauzate de pandemie: „Nu-mi permit să plec în vacanță”


Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge”, a mai spus ea pe Instagram.

 

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, prima aniversare a relației. Un an de iubire, sărbătorit în Dubai



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel