Irina Rimes, dezvăluiri despre problemele financiare cauzate de pandemie: „Nu-mi permit să plec în vacanță”

Data actualizării: | Data publicării:
Irina Rimes, sursa instagram
Descriere foto: Irina Rimes, sursa instagram

Irina Rimes a dezvăluit cât de afectată a fost pe plan financiar din cauza pandemiei de coronavirus.

Pandemia de coronavirus a afectat tot mai mulți artiști. Cum evenimentele au fost anulate, aceștia au avut de suferit pe plan financiar, motiv pentru care mulți dintre ei s-au reprofilat sau au renunțat la diferite bunuri pentru a supraviețui. Irina Rimes a vorbit într-un interviu recent despre efectele pe care le-a resimțit de când a lovit pandemia de coronavirus.

Randi, atac dur la adresa lui Alex Velea. Ce au de împărțit cei doi artiști: "Este impulsiv și arogant"

Întrebată dacă se consideră un artist bogat sau sărac, artista a mărturisit că se consideră undeva la mijloc. Irina Rimes a declarat că este ceva mai reținută în ceea ce privește banii în această perioadă. Cu toate că nu și-ar permite o vacanță în Maldive, Irina Rimes face orice sacrificiu financiar în scopul muncii sale.

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business.

Cristina Șișcanu, criticată dur după ce a postat o fotografie în costum de baie. Ce detaliu rușinos au observat fanii/ FOTO

Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente.”, a spus Irina Rimes.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel