Cristina Șișcanu, criticată dur după ce a postat o fotografie în costum de baie. Ce detaliu rușinos au observat fanii/ FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Cristina Șișcanu, sursa instagram
Descriere foto: Cristina Șișcanu, sursa instagram

Cristina Șișcanu a fost pusă la zid de către fani, după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în costum de baie.

Cristina Șișcanu a stârnit un val de critici, după ce a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în costum de baie. În fotografia cu pricina, fanii au observat un detaliu rușinos, motiv pentru care au sărit sărit imediat cu criticile asupra vedetei. Mai exact, mai mulți internauți i-au spus vedetei că i se vede marginea la absorbant și că nu era o imaqgine potrivită pentru a fi văzută de toată lumea.

 ”Ce aveți pe picioare ??/ Nu sunt rautacioasa,dar e prea editata poza. La picioare se vede urat tare../ Doamne Cristina sterge poza de la jumate in sus ca se vede f urat/ Vai de capul meu, lasă editarea, ești frumoasa naturală!/ Se vede marginea albă de la tampon pe slip”,  sunt doar câteva reacții din mediul online.

În urma comentariilor primite, Cristina Șișcanu a ținut să lămurească pe toată lumea și să explice faptul că nu era vorba de vreun absorbant.

”Unele dintre voi nu sunteți sănătoase la cap. Zic sa faceți zoom mai mult. Cum va gândiți ca as putea sa ma postez cu absorbantul la vedere? Mai mult decât atât nu folosesc absorbante externe la costum de baie” a spus soția lui Mădălin Ionescu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRISTINA SISCANU IONESCU (@iamcristinasiscanu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel