Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină le-a povestit fanilor săi o provocare din viața de mamă.

Ioana Ginghină este extrem de prezentă în mediul online, acolo unde își ține la curent fanii cu fel de fel de provocări pe care le întâlnește în viața sa. Vedeta face asta atât pentru a le împărtăși fanilor săi experiența personală, cât și pentru a-i ajuta să ia cele mai bune decizii. De data aceasta, îndrăgita actriță a povestit o întâmplare prin care a trecut cu fiica sa adolescentă. Ruxi și-a dorit să rămână singură acasă alături de prietenii ei, lucru care a făcut-o pe Ioana să trăiască un moment de panică. Cu toate acestea, actrița a reușit să accepte rapid decizia fetei sale și, astfel, s-a bucurat și ea de o experiență unică, alături de iubitul ei. 

„O zi plină de emoții din viața unei mame moderne! 
Fiica mea, copilul meu iubit, a făcut un pas mare - a vrut să fie lăsată acasă singură pentru a-și invita prietenii.
Inițial a fost șoc, apoi lacrimi și în final un "bine" rostit cu încredere că totul va fi în regulă. 
Despre asta... să vorbim altă dată! 

În schimb, vă pot spune că am transformat această provocare într-un prilej de romantism alături de iubitul meu. 
Am fugit de realitatea adolescenței și ne-am refugiat în lumea filmului.
Apoi, am mâncat. Mult. Prea mult. Dar delicios.

Dimineața ne-a găsit într-un București calm
Am fugit iar să bem o cafea și apoi am pornit spre casă, cu inimile pline de fericire și cu noi amintiri create. 
Ce pot să spun? A fost o experiență superbă pe care o mai repetăm. 
Până la urmă, poate că nu e așa rău când copiii cresc...”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Ioana Ginghină, revoltată de cazul de la 2 Mai

Recent, Ioana Ginghină a dezbătut public și cazul din stațiunea 2 Mai, în care un tânăr de 19 ani drogat la volan a ucis alți doi tineri, un băiat și o fată, după ce i-a luat în plin cu mașina pe care o conducea. Vedeta se simte cu adevărat tulburată de acest accident, astfel încât a ales să transmită un mesaj de conștientizare pentru părinții care au încă copii acasă, indiferent de vârsta lor.

„Nu vi se pare că lumea a luat-o razna? Că parcă acum, mai mult ca niciodată, ai senzația că tot răul din lume se întâmplă chiar lângă noi. Situațiile care se întâmplă mă sperie, dar și indiferența mă sperie.

O știre, pentru mine, tulburătoare a făcut valuri în media recent. Un tânăr de 19 ani a fost implicat într-un incident tragic, în care doi tineri nevinovați și-au pierdut viața, iar alții au fost răniți. Și cel mai înspăimântător aspect este că acesta poate scăpa nepedepsit, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri similare.

Dacă avem un copil care învață bine și nu face probleme acasă, asta nu înseamnă că nu poate avea un anturaj care să fie un pericol pentru viața lui. Ni s-a demonstrat și asta în cazul fetei din Județul Neamț.”, a scris Ioana Gingihnă pe blogul său personal.

Citește și: Ioana Ginghină, rețetă de ciorbă de oase: „Viitorul meu soț avea poftă. Pentru un gust de neuitat....” Este gata în câțiva pași simpliGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 30 aug 2023, 07:37 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience