Ioana Ginghină, talent la... despărţiri: Le făceam pe cele mai frumoase

Data publicării:
Facebook Ioana Ginghina
Descriere foto: Facebook Ioana Ginghina

Actriţa Ioana Ginghină a povestit într-un interviu că principalul său talent a fost, la un moment dat, să se despartă de bărbaţii cu care avea relaţii. 

''Îmi plăcea să fac despărțiri foarte frumoase, adică eram foarte dramatică și făceam niște despărțiri. Le spuneam cât de minunați sunt, că cineva îi merită, însă nu eu. Era copiată o scenă dintr-un film, că de atunci mă credeam actriță, eu făceam cele mai frumoase declarații de dragoste la despărțire. În general, fac cadouri utile la bărbați. Îi întreb ce au nevoie'' a declarat Ioana Ginghină la Antena Stars, cu referire la perioada adolescenţei.

Vedeta este conștientă că viața e prea scurtă și imprevizibilă pentru a nu fi trăită la maximum: ''Am învățat o lecție de la viața asta și nu mai pot să mă încadrez la un tânăr fără experiență, chiar trebuie să-ți faci luna iubirii în fiecare lună, măcar pe săptămână, pentru că viața trece pe lângă tine și e frumos să te bucuri de lucruri frumoase și noi în general avem avem nevoie de iubire. Noi ca suflete avem nevoie de comunicare, iubire și cineva să ne spună cât de minunați suntem''.

CITEŞTE ŞI Ce meserii ar fi avut vedetele din România, dacă nu ar fi ajuns celebre. Fuego: „Aș fi putut fi preot” /EXCLUSIV

Ioana Ginghină, adevărul despre cele două divorțuri prin care a trecut

 

„S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine. 

Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament.

Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal.

Am ales să scriu acest articol pentru tine draga mea care ești acolo, poate pierdută, derutată și confuză și nu știi încotro să o apuci.

Eu îți spun că totul va fi bine, atâta timp cât te concentrezi pe ce contează și apreciezi ceea ce ai nu ce n-ai. Mai în glumă mai în serios, știu cum e să te măriți la toate vârstele, deci am trăit iubirea și povești de iubire și la 20 și la 30 și la 40 de ani.

Există final fericit de fiecare dată. De tine depinde să alegi unde duce povestea ta”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei. CITEŞTE CONTINUAREA AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel