Ioana Ginghină, adevărul despre cele două divorțuri prin care a trecut: „Știu cum e să te măriți la toate vârstele”

Data publicării:
Ioana Ginghină, sursa foto Instagram
Descriere foto: Ioana Ginghină, sursa foto Instagram

Ioana Ginghină a spus adevărul despre cele două divorțuri prin care a trecut. Ce sfat le dă actrița femeilor care se simt doborâte de astfel de probleme?

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. Chiar dacă pe plan profesional aceasta s-a bucurat de un real succes, pe plan amoros a trecut prin două divorțuri. Aceasta a vrut să vorbească sincer despre aceste aspecte din trecutul ei și să le dea un sfat femeilor care se simt uneori depășite probleme, fie ele pe plan amoros sau profesional. 


Ioana Ginghină trăiește în prezent o frumoasă poveste de iubire, iar vara aceasta urmează să ajungă pentru e treia oară în fața altarului. Actrița spune că niciodată nu s-a lăsat afectată de problemele de pe plan amoros deoarece a înțeles de la o vârstă fragedă că fericirea stă doar în mâinile ei. 

Ioana Ginghină spune că cele două divorțuri au ajutat-o mult să evolueze și să meargă mai departe. Este recunoscătoare că din cea de-a două căsnicie a apărut Ruxandra, fiica ei, care i-a arătat ce înseamnă iubirea necondiționată. 


„S-a tot vorbit de eșecurile mele în cele două casnicii, așa de mult că erau să mă convingă și pe mine. 


Eu personal nu consider că am eșuat ci am evoluat. În prima căsătorie dacă aș fi rămas m-aș fi sfârșit de nefericire, iar din a doua căsnicie s-a născut Ruxandra, fiica mea, cea mai minunată lecție de iubire și devotament.


Poate avem criterii de măsurare a eșecului diferite, ceea ce este și normal.


Am ales să scriu acest articol pentru tine draga mea care ești acolo, poate pierdută, derutată și confuză și nu știi încotro să o apuci.


Eu îți spun că totul va fi bine, atâta timp cât te concentrezi pe ce contează și apreciezi ceea ce ai nu ce n-ai.


Mai în glumă mai în serios, știu cum e să te măriți la toate vârstele, deci am trăit iubirea și povești de iubire și la 20 și la 30 și la 40 de ani.
Există final fericit de fiecare dată. De tine depinde să alegi unde duce povestea ta”, a scris Ioana Ginghină pe blogul ei. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel