Ce meserii ar fi avut vedetele din România, dacă nu ar fi ajuns celebre. Fuego: „Aș fi putut fi preot” /EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Noi le-am întrebat, iar ele au răspuns. 16 vedete din România au dezvăluit, pentru Spectacola, ce meserie ar fi avut dacă nu ar fi ajuns să fie celebre. 

În cadrul rubricii Oracolul vedetelor, 16 artiști și vedete din România au răspuns întrebării „Ce altă meserie ai fi putut practica dacă nu alegeai acest drum?”. Iată ce au răspuns. 


Ioana Ginghină

 

Nu știu. Poate profesoară. Îmi place să lucrez cu copiii.

 

 

BIANCA DRĂGUȘANU

 

Chiar stăteam de vorbă cu cineva aseară și îi spuneam că dacă aveam educația necesară la vremea aceea și posibilitatea financiară, cu siguranță, la momentul acesta, aș fi fost unul dintre cei mai buni medici esteticieni din lume, nu doar din România. Pentru că mă pasionează foarte tare medicina estetică și sunt foarte documentată și informată în acest domeniu. Știu tot și îmi și place. Unul dintre prietenii mei cei mai buni este medic estetician și stăteam lângă el de multe ori, în sală, la operații. Evident, sterilizată, doar mă uitam cum taie, cum coase. Chiar am această chemare și cred că aș fi fost foarte bună. 

 

 

Tudor Ionescu

 

Radio, meserie pe care încă îmi place să o mai practic part-time.

 

 

Andreea Marin

 

Educator, îmi plac mult copiii și ei se atașează de mine ușor. 

 

 

Paula Seling

 

Mi-ar fi placut sa fiu profesor sau medic. 

 

 

 

Cristina Vasiu

 

Îmi place să vorbesc, să comunic constructiv cu oamenii, să aflu cât mai multe și să ajut în măsură în care nu uit de mine. Mi-ar placea să fiu moderatorul unei emisiuni, să fac design-ul interior al unei case. Doua direcții diferite, dar care mi-ar fi plăcut, dacă nu făceam muzică. Ca om, pot practica orice muncă cinstită, onorabilă, care m-ar ajuta să duc un trai bun, decent, prin care să îmi permit o vacanță când vreau, o pereche de cizme în trend, orice ieșire spontană la munte, la mare, astfel încât să nu simt că muncesc doar că să mănânc și să îmi plătesc facturile la stat. Nu aș suporta niciodată o astfel de viață alaturi de partenerul meu, cu atât mai puțin pentru mine! 

 

 

Sânziana Buruiană

 

Politician

 

 

INNA

 

Să fiu vocea din desene animate!

 

 

Elena Gheorghe

 

Cu siguranță aș fi fost designer de interior. Ma pasionează acest domeniu și mă relaxează când mă preocup de acest aspect. 

 

 

Olimpia Melinte

 

Nu știu…poate medic.

 

 

Randi

 

Aș fi lucrat tot în creație, în publicitate! Mereu mi-a plăcut domeniul asta și cred că aș fi putut să fac niște reclame cel puțin amuzante.

 

 

Paul Surugiu - Fuego

 

Mi se pune mult prea des această întrebare, încât am și obosit să răspund ipotetic! Drumul meu nu a fost neapărat o alegere, a fost un dar! De mic am știut că am voce, m-am pregătit în acest sens, iubesc scena și asta știu să fac cel mai bine! Dar chiar și așa, dacă la un moment dat n-aș mai face muzică, aș putea face orice altă profesie cu plăcere! Dacă era să am alt drum, aș fi putut fi, după cum am mai spus de prea multe ori, preot și cred că mi-ar fi adus bucurii multe sau orice altceva are legătură directă cu artă sau cu un domeniu adiacent acesteia!

 

 

Ilinca Vandici

 

Mi se pare că mi-am găsit locul și jobul perfecte, îmi place enorm ceea ce fac și nu aș renunță niciodată la asta. Aș putea să fac multe lucruri, îmi este greu să cred că nu aș găsi și alte domenii în care să reușesc să am succes. Aș putea fi educatoare, învățătoare, make-up artist, hair stylist, stylist, de ce nu? pentru că am învățat foarte multe lucruri de-a lungul celor șapte sezoane de "Bravo, ai stil!".

 

 


Eveline Păuna

 

Cât timp avem la dispoziție pentru acest drum!? Aș fi vrut să fiu șofer de TIR – dacă această meserie ar fi presupus cu totul altceva față de ce presupune, de fapt – adică mi-aș fi dorit să conduc mult, de la înălțime, cu muzică și tot ce am nevoie la bord și să mă opresc să vizitez locuri noi, când vreau. Am făcut 20 de ani de balet, deci aș fi putut roti cârma, la un moment dat. Mi-ar fi plăcut să fiu psiholog și psiholog aș fi ajuns dacă nu mă îndrăgosteam de Jurnalism. Jurnalism care mi-a adus oportunitatea de a explora universul Comunicării, în toate palierele sale. Acum sunt pasionată și de politică. Și cred, cu mintea de acum, că aș fi putut ajunge un medic empatic.

 

 

Anca Dumitra

 

Asta am avut în minte și suflet dintotdeauna și așa sper să rămână, cel puțin ca până acum:) 

 

 

Edward Sanda

 

Tot muzică aș fi ales pentru că am simțit că e parte din mine încă din copilărie și practic am mers și merg pe acest drum fără oprire! 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel