Ioana Ginghină, siluetă de invidiat. Cum arată actrița în costum de baie, la 45 de ani: „Ce corp frumos”

Data publicării:

Ioana Ginghină se bucură din plin de ultima lună de vară, alegând să-și petreacă vacanța pe plajele din Italia. 

Ioana Ginghină a plecat, în sfârșit, în vacanța binemeritată de vară. Actrița se află deja de câteva zile în Italia, acolo unde profită la maximum de tot timpul liber de care dispune în această perioadă. Dacă primele zile libere au venit cu vreme rea și ploaie, după cum le-a povestit vedeta fanilor săi în mediul online, în final, soarele a ieșit și i-a permis artistei să meargă la plajă, una dintre activitățile preferate ale Ioanei. Se pare că și internauții s-au bucurat de acest lucru, întrucât vedeta s-a fotografiat în  costum de baie, iar complimentele au început să curgă imediat. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că Ioana Ginghină arată impecabil al vârsta de 45 de ani, actrița fiind un real model în rândul femeilor. 

„Ziua 12 de vacanță, oficial prima zi de plajă!”, a scris Ioana Ginghină în dreptul fotografiei care a făcut furori în mediul online.

Comentariile fanilor au început și ele să apară în număr cât mai mare, aceștia apreciindu-i silueta actriței: „Ești superbă, Ioana” / „Foarte sexi” /  „Wow, ce frumoasă” / „Ce corp frumos” / „Perfectă”, au fost doar câteva dintre ele.

Citește și: Ioana Ginghină, 12 reguli stricte pentru fiica ei, pe timpul verii: „Adolescenții noștri au nevoie de limite”

Ce dietă urmează Ioana Ginghină

Într-un interviu recent acordat pentru Spectacola, Ioana Ginghină ne vorbea despre dieta pe care o urmează zilniuc și care o ajută să se mențină la același număr de kilograme de ani de zile. Vedeta spune că inclusiv în vacanță își impune limite, pentru a nu se întoarce acasă cu mai multe kilograme în plus. De asemenea, Ioana Ginghină spune că a renunțat complet și la obiceiul de a mânca seara, acest lucru stârnind admirație până și din partea celor mai apropiate persoane din viața sa. 

„De ani de zile am, cred că sunt vreo cinci, de când mă mențin la aceeași greutate și rar mă mai îngraș câte un kilogram, dar aia doar de Crăciun, iarna când și acumulezi mult mai ușor. Mă abțin inclusiv în vacanțe (...) Sora e cu 11 ani mai mică,  are alt metabolism și era fascinată că nu mănânc seara și m-a întrebat dacă nu-mi vine să ronțăi nimic, ea mânca de toate, și i-am spus că decât să mănânc acum și să văd că am pus un kilogram sau două și să mă chinui după să le dau jos, prefer mai bine să nu mănânc și aia e.”, a declarat Ioana Ginghină în trecut, în exclusivitate pentru Spectacola.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină rupe tăcerea despre divorțul de Alexandru Papadopol: „M-am trezit singură, cu un gol imens în suflet și cu multe întrebări fără răspuns”

Urmează un stil de viață sănătos încă din copilărie

Vedeta are o disciplină de soldat încă din copilărie. A preluat aceste obiceiuri sănătoase de la tatăl său, care a fost sportiv și care nu putea să aibă fluctuații în greutate. Vedeta își amintește și acum cum pe vremea aceea se bucura seara de o masă extrem de ușoară, regulă care a rămas valabilă și zeci de ani mai târziu. 

„Eu nu mai mănânc seara de ani de zile. Tatăl meu a făcut sport de performanță, box, și, pentru că trebuia să se mențină la 75 de kg la 1,80 metri el întotdeauna a ținut diete și eu am trăit toată viața în casă cu un om care a ținut dietă. La noi mereu s-a mâncat sănătos, am știut ce înseamnă să nu te îngrași, a fost un stil de viață, iar aici era și să nu mâncăm seara. Noi, ca și copii, mai mâncam, dar un fruct, un iaurt, o ciorbă de legume, era ceva ușor. Eu, când am venit la București, la 18-19 ani, am eliminat masa de seară ușor, ușor. De atunci, până în ziua de azi, eu rar mănânc seara. Dacă merg la o nuntă, o zi de naștere mănânc, pentru că știu că mă culc peste 5-6 ore.”, ne-a mai spus actrița.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel