Ioana Ginghină s-a căsătorit! Actrița a strălucit într-o rochie lejeră, iar petrecera s-a organizat în curtea proprie

Data publicării:

Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor primele imagini de la fericitul eveniment din viața sa. 

Ioana Ginghină a ajuns sâmbătă, 25 septembrie 2023, în fața altarului, pentru a treia oară. Îndrăgita actriță a spus „Da” într-un cadru de vis, dar și foarte informal și intim, în același timp, alături doar de cei mai apropiați prieteni ai cuplului și familia. Cristi Pitulice este bărbatul alături de care artista și-a găsit fericirea după divorțul de Alexandru Papadopol, iar aceasta pare că este în culmea fericirii. Dacă pentru celelalte evenimente de genul acesta din viața sa a optat pentru o nuntă tradițională, de data aceasta, Ioana și-a dorit ceva lejer, care să-i permită să se miște cât mai mult în largul său. Actrița a optat pentru o rochie albă lungă, simplă, iar în picioare nu a purtat celebrii pantofi cu toc, punând mai presus de toate confortul propriu.

„Cu o inimă plină de bucurie, vă împărtășesc primele instantanee de la o zi de neuitat.
Decorul feeric a adus o notă de magie, iar rochia m-a făcut să mă simt ca într-un vis. Machiajul și coafura m-au făcut să strălucesc, iar cele mai delicioase cocktail-uri au adus un strop de savoare. Și la final, ne-am îndulcit cu minunatul tort.
Ce a făcut această zi cu adevărat memorabilă au fost surprizele nenumărate și clipele neprețuite. Acesta este doar începutul... mai urmează multe poze de la această zi magică. Abia aștept să vi le arăt!”, a scris Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

VEZI și: Ioana Ginghină, pusă în dificultate de fiica sa: „Inițial a fost șoc, apoi lacrimi”. Cu ce situație s-a confruntat actrița

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Nunta a fost organizată în curtea actriței

Când vine vorba de locația evenimentului, Ioana Ginghină nu și-a dorit ca nunta să aibă loc într-un cadru formal, la un restaurant, motiv pentru care a ales să organizeze totul în propria curte. Actrița a apelat la un bufet suedez, dar și multe alte surprize, care să-i facă pe cei 40 de invitați să se simtă cât mai în largul lor. Când vine vorba de inspirație, aceasta spune că a „tras cu ochiul” la Jojo, care s-a căsătorit și ea în urmă cu câteva săptămâni. 

„Gata, sâmbătă mă mărit! Am primit niște cercei cu bride (n.r. mireasă), pe care o să-i port toată săptămâna! Nu-mi vine să cred cum a trecut timpul și că vorbim de ultimele zile înainte de această ceremonie. Suntem pe ultima sută de metri, ieri am avut ultima probă la rochia de mireasă. Nu e o rochie complicată, pentru că vreau să mă bucur de aceste momente. Vom face doar cununia civilă, la mine în curtea casei. Va fi ceva intim, doar 40 de persoane, fără sarmale! Petrecerea va fi la mine în curte, pe relaxare, DJ-ială, tort cu shoturi. Am fost la o prezentare și am văzut tort cu shoturi și mi-a plăcut. Avem bufet suedez și diverse chestii drăguțe, cum ar fi bar de cocktail, bar de limonade, înghețată, cooking show. Se va găti aici totul. Vor fi decorațiuni multe în curte și aranjamente florale. Le-am văzut la Jojo la nuntă și mi-au plăcut foarte tare.

Rochia este simplă, comodă și frumoasă. Nașii sunt o prietenă de-a mea din facultate și soțul ei”, a dezvăluit în urmă cu câteva zile, Ioana Ginghină, pentru Click!

VEZI și: Ioana Ginghină, semnal de alarmă pentru părinți: „Situațiile care se întâmplă mă sperie”. Actrița aduce în discuție cazul 2 Mai

Recomandă tuturor mireselor să se bucure de moment

Și, tocmai pentru că este la a treia experiență de acest gen, Ioana Ginghină are și un sfat prețios pentru toate femeile care vor ajunge în viitor în fața altarului. Actrița spune că ar trebui să uităm de cadrele formale, în care există extrem de mult stres și mai puțină distracție, întrucât fiecare moment trebuie trăit din plin. Aceste clipe sunt unice, motiv pentru care trebuie trăite la timpul lor. 

„Recomand viitoarelor mirese să se bucure de nuntă, să nu mai fie stresate așa pentru că eu am trecut de două ori prin asta și știu ce înseamnă și nici nu te bucuri de nuntă pentru că te stresezi un an de zile înainte și după aceea vine nunta și nu apuci să te distrezi că trebuie să ai grijă de toată lumea. După aceea, plângi încă vreo două luni că a trecut. Eu nu mai vreau să fac greșeala asta anul acesta. Eu fac invers acum, nu prea mă stresez cu nimic”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru Antena Stars, notează Spynews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel