Ioana Ginghină, rețetă delicioasă de brioșe de post: „Fără lapte și zahăr”

Data publicării:

Ioana Ginghină le-a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de brioșe cu ciocolată, de post.

Ioana Ginghină este adepta unui stil de viață extrem de sănătos, bazându-se pe o dietă foarte echilibrată, lipsită de zahăr sau de alte produse care pot afecta silueta. Mai mult, vedeta declara în trecut faptul că obișnuiește să țină și majoritatea posturilor, lucru care pare că se întâmple și acum,  când suntem în Postul Paștelui. Tocmai din acest motiv, vedeta le-a dezvăluit fanilor o rețetă delicioasă de brioșe de post. Mai mult, ele sunt perfecte și pentru siluetă, întrucât nu conțin zahăr. 

Ingrediente :
150 g migdale hidratate
100 g curmale moi
o lingura de ulei de cocos
unt de arahide
ciocolata fără lapte și zahar

Mod de preparare:

„Brioșe de post, fără lapte, zahăr sau alte bazaconii. Pasul unu este să topim ciocolata împreună cu o lingură de ulei de cocos.
În acest timp, se hidratează migdalele 10 min, în apă fierbinte, apoi se bagă la blender cu curmalele si se mixează.
Apoi, așezăm în jur de o lingură din compoziție în forma de silicon.
Se adaugă deasupra unt de arahide o lingură și apoi ciocolata topită și se dă la congelat pentru 30 de minute. Poftă bună!”, a spus Ioana Ginghină pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa și: Oracolul vedetelor. 20 de întrebări pentru Ioana Ginghină / EXCLUSIV

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ioana Ginghina (@ioanaginghina)

Ce meniu are actrița de Paște

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp pentru Spectacola, Ioana Ginghină dezvăluia care este meniul preferat de Paște, după care, cel mai probabil, se ghidează și anul acesta. Vedeta nu mai consumă carne de câțiva ani, iar pentru pască a găsit un înlocuitor cu mai puține calorii. 

"Cel mai mult îmi place să mănânc salată de vinete, chiar dacă nu are legătură cu Paștele. Pentru că nu mănânc carne, nu am un preparat preferat. Eu fac cheescake, adică pasca nu e ceva ce nu am mai mâncat de mult și aștept să o mănânc de Paște. Întâlnirile cu familia, bucatele pregătite de mama, care sunt cele mai gustoase, asta aștept. ", ne-a mai dezvăluit actrița, în exclusivitate pentru Spectacola, în trecut. 

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Ioana Ginghină și fiica ei: „Mi le strică. Ce mă stresează cel mai tare...”

Ce tradiții urmează de Paște

"Noi avem o tradiție care e luată de mine și am adus-o și aici și o facem, de când e Ruxi mică. La Sibiu se împodobește casa aproape ca de Crăciun, singura deosebire este că nu ai bradul, în rest e la fel și se fac 11 cuiburi de iarbă pe care le pui ori în curte, ori în casă, iar iepurașul îți pune cadourile acolo în cuiburile alea, unele le umple, și altele nu. A doua zi, când te trezești, trebuie să cauți în ce cuib îți pune iepurașul cadou. 

Nu am un cadou pe care mi-l doresc neapărat, dar m-am obișnuit ca să-i cer iepurașului bijuterii sau parfumuri. Am făcut o pasiune pentru parfumurile de nișă și sunt ceva mai scumpe, dar m-am obișnuit cu ele și iepurașul trebuie să se adapteze.", a mai spus ea.

Citește și: „Îmi e și rușine să recunosc”. Cu ce dependență se confruntă Ioana Ginghină: „A fost și este dăunător”

 

Haine noi de Paște, în fiecare an

Nu în ultimul rând, cu prilejul sărbătorii Învierii Domnului, Ioana Ginghină spune că, de mică, obișnuiește să poarte mereu haine noi. Acest obicei a fost preluat și de fiica sa, spune actrița.

"Mai am o altă tradiție, pe care i-am dat-o mai departe și Ruxandrei: să avem haine noi de Paște. A doua zi de Paște să ne îmbrăcăm numai în haine noi. Țin minte că de mică, eu primeam un rând de haine. Ele erau de primăvară, tocmai de asta mă miră faptul că lumea spune că e prea frig acum. La Sibiu, de Paște, era frig. De multe ori era chiar zăpadă și primeam hainele de primăvară și mă îmbrăcam cu ele doar la masa de Paște, era prea frig să le porți afară. Eu așa țin minte, că de Paște era frig.

Mergem și la Înviere, dar nu stăm toată slujba. Atât cât se dă lumină și după mergem acasă.", a mai spus 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Retete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel